Τοπικές Ειδήσεις

Βραβείο ανώτερης γεύσης για το «Απολλώνιο» νερό της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ στον παγκόσμιο διαγωνισμό International TasteInstitute!

Με το βραβείο ανώτερης γεύσης βραβεύτηκε το «Απολλώνιο» νερό της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ στον παγκόσμιο διαγωνισμό International TasteInstitute!

Το «Απολλώνιο», ξεχώρισε για την ανώτερη και μοναδική του γεύση και ποιότητα στον κο-ρυφαίο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Ανώτερης Γεύσης (InternationalTasteInstitute) ενώ αντί-στοιχο βραβείο έλαβε και το «AquaVita».

 

Η Επιτροπή του International Taste Institute , που απαρτίζεται από 200 εξειδικευμένους γευ-σιγνώστες, γεύτηκε πλήθος νερών και ξεχώρισε το «Απολλώνιο» και το «AquaVita» που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές του θεσμού.

 

Το Φυσικό μεταλλικό νερό «Απολλώνιο» και το Επιτραπέζιο νερό «AquaVita», διακρίνονται για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε μαγνήσιο, το οποίο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Βοηθά να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία μυών και νεύρων, κρατά τον καρδιακό ρυθμό σταθερό και υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον το Μαγνήσιο βοηθά τη ρύθμιση των επίπεδων σακχάρου του αίματος, και ενισχύει τον ενεργειακό μεταβολισμό και την πρωτεϊνοσύνθεση, καθώς επίσης βελτιώνει τις γνωστικές λειτουργίες και την μνήμη.

 

Τόσο το «Απολλώνιο» όσο και το «AquaVita» συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους, διατη-ρώντας την ποιότητά τους και συμβάλλοντας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι, καταφέρνουν να ξεχωρίζουν όχι μόνο ανάμεσα στα εμφιαλωμένα νερά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερι-κού.

 

Τα «Βραβεία Ανώτερης Γεύσης» (SuperiorTasteAwards) απονέμονται από επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένους σεφ, βραβευμένους με αστέρια Michelin που προέρχονται από χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ουγγαρία κ.α..

 

Οι κριτές δοκιμάζουν «τυφλά» κάθε προϊόν, δεν γνωρίζουν δηλαδή από που προέρχεται, και αξιολογούν σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες και αισθητηριακά κριτήρια, όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή κ. α.

 

Το Απολλώνιο έλαβε 3 αστέρια με βαθμολογία 90,5% και το AquaVita αντίστοιχα έλαβε 2 α-στέρια με βαθμολογία 88,7%.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου