Τοπικές Ειδήσεις

Δ.Ε.Ε.Π. Δωδ/σου ΝΔ: Υπέρ της δωρεάν παραχώρησης στο Δήμο Ρόδου ακινήτων-αγροκτημάτων “Κάτω Καλαμώνα” και “Βάρης”

Υπέρ της δωρεάν παραχώρησης στο Δήμο Ρόδου των κατά χρήση ακινήτων-αγροκτημάτων περιοχής ΄΄Κάτω Καλαμώνα΄΄ και ΄΄Βάρης΄΄ μετά των υφισταμένων κτισμάτων του πρώην Σταθμού Γεωργικής Έρευνας Ρόδου εισηγήθηκε με το από 05/02/2021 έγγραφο της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Νομού Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό , το οποίο κοινοποιήθηκε στο Δήμαρχο Ρόδου Αντώνιο Καμπουράκη, στους Βουλευτές Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα, Βασίλειο Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη και Ιωάννη Παππά και στη Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Νομού Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας έλαβε υπ’όψιν της τα από 09-03-20 έγγραφα σχετικά αιτήματα του Δήμου Ρόδου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,στα οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι κύριος σκοπός του Δήμου είναι η φύλαξη, προστασία, συντήρηση και διατήρηση των κτιρίων και των καλλιεργουμένων εκτάσεων με κύριο στόχο τη γεωργική και γεωργικοκτηνοτροφική χρήση, καθώς επίσης και την υπ’αρ. 233/2020 ομόφωνη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου (αρ.πρακτ. 13/31-07-2020) και έκρινε ότι πρέπει να συνηγορήσει για την ικανοποίηση του σοβαρού και λογικού αιτήματος.

 

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου