Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Αλέξ. Κολιάδη στο Μουσικό Γυμνάσιο Ρόδου

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία έγινε σήμερα δεκτός, στο Μουσικό Σχολείο, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Σε συνέχεια άλλων εποικοδομητικών συναντήσεων και συνεργασιών της Διεύθυνσης του Σχολείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας (πχ αντιδημάρχους οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, παιδείας κ. Στράτο Καρίκη, σχολικών κτιρίων κ. Θανάση Βυρίνη, πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σάββα Χριστοδούλου, δημοτικό σύμβουλο κ. Σάββα Καραταπάνη, αντιπεριφερειάρχη παιδείας κ. Γιάννη Κρητικό κλπ), πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.

Η επίσκεψη του κ. Κολιάδη ανανέωσε τις άριστες σχέσεις επικοινωνίας και συνεργασίας του ΔΟΠΑΡ με το Μουσικό Σχολείο, ενός χώρου παιδείας, αλλά και πολιτισμού. Ο κ. Κολιάδης συζήτησε με τον Διευθυντή κ. Νικήτα Χρυσοχό, τους υποδιευθυντές και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων την προοπτική κοινών εκδηλώσεων, ειδικά φέτος που ο ελληνισμός γιορτάζει την 200ή επέτειο της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του 1821, όταν φυσικά το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, ζητήθηκε από τον κ. Κολιάδη η δική του συμβολή, ως μέλους της διοίκησης του Δήμου, στην αντιμετώπιση μιας σειράς σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές ιδίως υποδομές του σχολείου. Ο αντιδήμαρχος αφού συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, μαθητές, μαθήτριες και μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την υφιστάμενη κατάσταση και διαβεβαίωσε για την άμεση ανάληψη δράσης, σε συνεργασία όπου απαιτείται με άλλους αρμόδιους για θέματα παιδείας συναδέλφους του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου