ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκδοση και διανομή δημοτικής εφημερίδας της Η.Ν. Κάσου για την ενημέρωση των πολιτών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κάσος

Για την ενη­μέ­ρωση των πολιτών η Δημο­τική Αρχή προ­κει­μέ­νου να δημιουρ­γή­σει ένα δίαυλο επι­κοι­νω­νίας με όλους τους Κασιώ­τες αλλά και τους φίλους της Η.Ν. Κάσου απ’ όλα τα μέρη της γης , προ­χώ­ρησε στην έκδοση εντύπου δημο­τι­κής εφη­με­ρί­δας με τίτλο « Τα εν οίκω εν Δήμω της Ηρωικής νήσου Κάσου » με στόχο να εκμη­δε­νί­σει τις απο­στά­σεις .

 

Μέχρι σήμερα υπάρ­χουν δια­θέ­σιμα τα πρώτα 3 φύλλα μέσω των οποίων γίνεται ενη­μέ­ρωση για τις ενέρ­γειες και τις παρεμ­βά­σεις του Δήμου για την βελ­τί­ωση της ποιό­τη­τας της ζωής των κατοί­κων του νησιού των επι­σκε­πτών και όχι μόνο .

 

Η δημο­τική εφη­με­ρίδα έχει εκδοθεί σε έντυπη μορφή με τιράζ 600 φύλλων για όσους δεν έχουν πρό­σβαση στο δια­δί­κτυο κυρίως για άτομα μεγα­λύ­τε­ρης ηλικίας, αλλά και σε ηλε­κτρο­νική μορφή όπου γίνεται διανομή μέσω ηλε­κτρο­νι­κού ταχυ­δρο­μείου σε 1500 απο­δέ­κτες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα είναι δια­θέ­σιμη για όλους τους ενδια­φε­ρό­με­νους στην ιστο­σε­λίδα του Δήμου Η.Ν. Κάσου kasos.gr στη δια­δρομή, ο Δήμος → Εφη­με­ρίδα της Κάσου , αλλά και στο Facebook.

www.kasos.gr/dimos/περιοδικό-κάσου/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 1

www.kasos.gr/dimos/τεύχος-2/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2

www.kasos.gr/dimos/τεύχος-3/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.