Τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο είναι ανάμεσα στα 10 που συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία από τους Σουηδούς τουρίστες που ταξίδεψαν μέσω του μεγάλου τουρ οπερέιτορ στη χώρα τους, Ving –ανήκει στον όμιλο Thomas Cook- το καλοκαίρι του 2017.

Mάλιστα το καλύτερο ξενοδοχεία που αναδεικνύεται από τις κριτικές των Σουηδών, είναι το Aqua Grand (vvvvv) Lindos στη Ρόδο, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 4.81 από άριστα 5. Ακολουθούν τα Casa Cook Rhodes και Anemoni Beach στη Σκιάθο, ενώ από την Κύπρο ξεχώρισε το Ocean Beach Club Cyprus.

Οι ταξιδιώτες της Ving δείχνουν ξεκάθαρα ότι προτιμούν ξενοδοχεία με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αφού στο top 10 αναδεικνύονται μονάδες 4 αστέρων και άνω.

Το ξενοδοχείο αναδεικνύεται για τους Σουηδούς ως σημαντικότερο στοιχείο των διακοπών από τον προορισμό, αναφέρει η Anna Hagberg της Ving.

Δείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία του 2017 όπως τα ανέδειξαν οι τουρίστες της Ving…

1. (vvvvv) Lindos, Ρόδος | Βαθμολογία 4.81 

Το μεγάλο και σύγχρονο αυτό ξενοδοχείο έχει μια ατμόσφαιρα αποκλειστικότητας και χαλάρωσης. Βρίσκεται στην παραλία της Λίνδου, με όμορφη θέα τόσο στα βουνά όσο και στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει όμορφες περιοχές lounge, εστιατόρια και μπαρ. Eλάχιστο όριο ηλικίας τα 16.

2. Casa Cook Rhodes (VVVV +) | Βαθμολογία 4.81 

Το Casa Cook της Ρόδου είναι ένα πραγματικό κόσμημα, για ενήλικες επισκέπτες με άνεση και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Διαθέτει μια πισίνα με άνετες ξαπλώστρες, αλλά όσοι προτιμούν την απομόνωση μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσουν στη βεράντα του, όπου όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στην πισίνα. Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 16.

3. Barut Acanthus and Arum (vvvvv) Side, Τουρκία | Βαθμολογία 4.79 

4. Maritimo Hotel (VVVV +) Makarska, Κροατία | Βαθμολογία 4.79 

5. Marbella (VVVV) Μαρμαρίδα | Βαθμολογία 4.79

6. Radisson Blu Resort (vvvvv +) Arguineguin, Γκραν Κανάρια, Ισπανία | Βαθμολογία 4.78 

7. El Greco (VVVV +) Puerto Rico, Γκραν Κανάρια, Ισπανία | Βαθμολογία 4.77 

8. Barut Arum (vvvvv) Side, Τουρκία | Βαθμολογία 4.77 

9. Anemoni Beach (vvvvv) Μεγάλη Άμμος, Σκιάθος | Βαθμολογία 4.77 

Το Anemoni Beach είναι ένα μικρό γοητευτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην παραλία της Μεγάλης Άμμου, λίγο έξω από τη Σκιάθο. Στη βεράντα του ξενοδοχείου πάνω από την παραλία, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον ωκεανό. Από την άλλη πλευρά, το ξενοδοχείο διαθέτει κήπο με φόντο τα βουνά.

10. Ocean Beach Club Cyprus (VVV +) Αγία Νάπα, Κύπρος | Βαθμολογία 4.77 

*Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από τον τουρ οπερέιτορ Ving.

 Πηγή tornosnews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ