Τοπικές Ειδήσεις

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ρόδου για την εκλογή των νέων προεδρείων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής.

Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής παραμένει ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης, ενώ με πρόταση του ίδιου ορίσθηκαν ως τακτικά μέλη οι αντιδήμαρχοι Στράτος Καρίκης και Τηλέμαχος Καμπούρης.

Από την παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου οι Αλέξανδρος Κολιάδης με 17 ψήφους, Νεκτάριος Φλοσκάκης με 16 ψήφους, Βασίλης Μανέττας με 14 ψήφους και Τσαμπίκα Κιαχαγιά με 13 ψήφους.

Από τις παρατάξεις της μειοψηφίας εκλέγονται οι Νίκος Γιαννάς με 12 ψήφους, Γιάννης Κορωναίος με 12 ψήφους και Μιχάλης Παλαιολόγου με 12 ψήφους επίσης και τέλος ο Παντελής Προυσάλογλου με δύο ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη της πλειοψηφούσαςπαράταξης είναι οι Θανάσης Στάμος με 12 ψήφους, Γιώργος Πατσάης και Σπύρος Σπυρόπουλος με 10 ψήφους έκαστος και Γιάννης Καμπούρης με 9 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη της μειοψηφίας είναι οι Δημήτρης Ζαννετούλης με 9 ψήφους, Μιχαήλ  Χριστοδουλου με 8 ψήφους, Μιχάλης Καφετζής με 8 ψήφους και Αικατερίνη  Μπιλιά με 1 ψήφο.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίσθηγκαν με απόφαση του Δημάρχου, κ. Καμπουράκη ως πρόεδρος ο αντιδήμαρχος  Στέφανος Δράκος, ενώ τακτικά μέλη ορίσθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραμαρίτης και Τσαμπίκα Κιαχαγιά.

Από την παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι Βασίλης Παπαοικονόμου με 20 ψήφους, Μιχαήλ Σεϊτης με 19 ψήφους, Αθανάσιος Στάμος με 17 ψήφους και Αλέξανδρος Κολιάδης με 12 ψήφους. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Γιάννης Αφεντούλης, Μιχαήλ Σταυρής και Μανώλης Καζούλης με 12 ψήφους έκαστος, καθώς ο Δημήτρης Ιωσήφ με 2 ψήφους και η Αικατερίνη Μπιλιά με μία ψήφο.

Αναπληρωματικά μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης είναι οι Σπύρος Σπυρόπουλος με 11 ψήφους, Δημήτρης Τσίκκης με 10 ψήφους, Σάββας Χριστοδούλου με 10 ψήφους, Παναγιώτης Σταμάτης με 8 ψήφους. Τέλος από τις παραάξεις της μειοψηφίας, τα αναπληρωματικά κέλη της ΕΠΖ είναι οι Σάββας Καλαθενός με 11 ψήφους, Δημήτρης Καρατζιάς με 10 ψήφους, Αγαπητός Πάλλας με 10 ψήφους και Δημήτρης Ιωσήφ με δύο ψήφους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου