Αθλητικά

Πάνθηρες: Με τους ίδιους στόχους στο 2020

Η οριοθέτηση των στόχων για το 2020 ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν ο πρόεδρος των Πανθήρων Κώστας Διάκου με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου Νίκο Καρπαθάκη.
Η συζήτηση των δυο ανδρών, περιστράφηκε γύρω από το ποιες θα είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες θα λειτουργήσει ο σύλλογος στο νέο έτος, προκειμένου να δοθούν από εκεί και πέρα οι αντίστοιχες κατευθυντήριες γραμμές και στους υπόλοιπους προπονητές και τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων. Ο βασικός στόχος λοιπόν των Πανθήρων το 2020, παραμένει ακριβώς ο ίδιος και έχει να κάνει ξεκάθαρα με την σωστή προετοιμασία των νεαρών αθλητών ούτως ώστε να είναι εφικτό να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Οι Πάνθηρες θέλουν να δώσουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματά τους, έτσι ώστε να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο από όλες τις… οπτικές του γωνίες και να μπορέσουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Για τον λόγο αυτό, ο σύλλογος θέλει να οργανωθεί και άλλο σε όλα του τα τμήματα, δουλεύοντας σε βάθος και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των παιδιών.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος Κώστας Διάκου, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίηση για τον τρόπο που λειτουργεί η Ακαδημία μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Πάνθηρες, γιατί το κάνουν με πολύ όρεξη και μεράκι και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Τα όποια λάθη τα εντοπίζουμε και είμαστε πάντα έτοιμοι για να τα διορθώσουμε. Θέλουμε να βάλουμε την Ακαδημία πάνω στις σωστές βάσεις, παρά τις όποιες αντιξοότητες υπάρχουν στην χώρα μας σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.
Ο σκοπός μας είναι να οργανωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν τα εφόδια που είναι αναγκαία για να σταδιοδρομήσουν όσα από αυτά θέλουν στο ποδόσφαιρο».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Καρπαθάκης, δήλωσε:
«Δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός, αυτό θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο.
Η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι τα παιδιά και η συμμετοχή τους. Μας ενδιαφέρει να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου