Τοπικές Ειδήσεις

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου

Ανέλαβε χτες και επισήμως καθήκοντα, ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», αντιστράτηγος ε.α. κ. Γρηγόριος Ρουμάνης.

Το μεσημέρι είχε σειρά επαφών με την πρώην διοικήτρια, τους συλλόγους, εργαζόμενους κ.λπ. ευρισκόμενος στο στάδιο της ενημέρωσης.
Ο κ. Ρουμάνης υπηρέτησε στα Δωδεκάνησα ως διοικητής της 95 ΑΔΤΕ έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αποστρατεύτηκε στις 6 Μαρτίου του 2019.
Ο διορισμός του κ. Ρουμάνη στο Νοσοκομείο Ρόδου γίνεται σε μια πολύ απαιτητική περίοδο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία θα κληθεί να διαχειριστεί.
Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν πρόσφατα εκτός του κ. Ρουμάνη, στα άλλα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου, οι διοικητές που ορίστηκαν είναι:
– Στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Κω ο κ. Αναστάσιος Τσαχουργιανίδης.
– Στο «Βουβάλειο» Νοσοκομείο Καλύμνου η κ. Καλλιόπη-Μαρία Σταθοπούλου.
– Στο Θεραπευτήριο Λέρου ο κ. Βασίλειος Στασινόπουλος.

ΔΗΛΩΣΗ ΡΟΥΜΑΝΗ
Ο κ. Ρουμάνης δήλωσε αναλυτικά στην «δημοκρατική»:
«Ανέλαβα σήμερα 8.1.2020 τα καθήκοντα του Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια που επιλέχθηκα να υπηρετήσω έναν τόσο κρίσιμο τομέα όπως αυτόν της Υγείας και μάλιστα σε μια περιοχή κρίσιμη για τα εθνικά μας δίκαια αλλά και τόσο αγαπητή σ’ εμένα.
Με συνδέουν ιδιαίτερα αισθήματα αγάπης, φιλίας, εκτίμησης και συναντίληψης με τους κατοίκους της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα της Ρόδου. Εκτιμώ, σέβομαι και εμπιστεύομαι απόλυτα το εξαιρετικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας το οποίο καθημερινά, κάνει την υπέρβαση για να ανταποκριθεί στις πολλαπλές ανάγκες και υποχρεώσεις που υπάρχουν. Ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις και οδηγίες του υπουργείου Υγείας και της 2ης υγειονομικής περιφέρειας θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, την αύξηση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών για θέματα υγείας, νοσηλείας και φροντίδας και θα συμβάλω θετικά στη νέα αρχή που γίνεται για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας έχοντας σαν στόχο να αποτελούμε μέρος της λύσης και όχι μέρος των προβλημάτων.
Εξάλλου, το σύστημα αξιολόγησης και ο σχεδιασμός νέων τρόπων δράσης και αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων στον χώρο της υγείας δεν επιτρέπουν περιθώρια εφησυχασμού και ολιγωρίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου