Τοπικές Ειδήσεις

Ομιλία για τις νεότερες τεχνικές μαστεκτομής της Δρ Ειρήνης Αγγελίδου Χαιρέτη στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Καρκίνο του Μαστού

Σημαίνουσα ομιλία για τις νεότερες τεχνικές μαστεκτομής απηύθυνε η Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Γυναικολόγος Ογκολόγος, Ειδικός Μαστολόγος- Χειρουργός Μαστού Πανεπιστημίου Δρέσδης Γερμανίας Dr MED, MD, PhD Ειρήνη Αγγελίδου Χαιρέτη, στο 13ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η Δρ. Ειρήνη Αγγελίδου Χαιρέτη, έπειτα από πρόσκληση της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, μίλησε για τις νεότερες τεχνικές μαστεκτομής με διατήρηση δέρματος και θηλής με αποκατάσταση και παρουσίασε τη μελέτη της για τα αποτελέσματα και την επίδραση των σύγχρονων αυτών τεχνικών στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως συνάδελφοί της οικολόγοι από τη Mayo Clinic, το κορυφαίο νοσοκομείο των ΗΠΑ, επαίνεσαν το έργο της και της επισήμαναν ότι τα χειρουργικά της αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα των δικών τους χειρουργών μαστού.

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν τα φλέγοντα ζητήματα και οι προκλήσεις στη φροντίδα του καρκίνου του μαστού, από το 1999. Το European Breast Cancer Conference είναι ένα διεθνές συνέδριο που παρέχει την ευκαιρία να συζητηθούν τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα και έννοιες που επηρεάζουν την καθημερινή πρακτική. Από το 1999 πάνω 30.000 εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει το EBCC που θέτει την πολυεπιστημονικότητα στο επίκεντρο της διαχείρισης του καρκίνου του μαστού.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου