Τοπικές Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του στα νησιά του νομού

Την Παρασκευή στις 2/12 ο κ. Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο την Ενεργειακής κ. Ιωάννη Θεμέλαρο επισκέφθηκε το Δήμαρχο του νησιού κ. Μιχάλη Κόλια.

Σκοπός της επίσκεψης το αίτημα που στάλθηκε από τον Δήμο προς το Επαρχείο ώστε να γίνει δράση δεντροφύτευσης στο νησί, ο Πρόεδρος του Φυτωρίου ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι, στις αρχές του επόμενου έτους θα παραλάβει τα φυτά για να γίνει η περιβαλλοντική δράση που οργανώνεται μεταξύ του Δήμου του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α και των σχολικών μονάδων. Ο κ. Λουλούς έκανε γνωστό στο Δήμαρχο ότι, Ο πρόεδρος της Ενεργειακής κ. Ιωάννης Θεμέλαρος θα παραλάβει και θα διαθέσει στους παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του νησιού υλικό για να μπορέσουν τα παιδιά να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης.

Χθές Τετάρτη 7/12 παραδόθηκαν στα παρακάτω σχολεία και σταθμούς 26 ζαρντινιέρες ξύλινες τεράστιων διαστάσεων, 78 φυτοχώματα 80 λίτρων έκαστο και περισσότερα από 300 λαχανοκομικά φυτά.

Ο κ.Λουλούς χθες 7/12 συνοδευόμενος από την Επάρχο κ. Καλλιόπη Νικολαΐδου επισκέφθηκε το νησί της Ηρωικής Κάσου όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο και με φορείς για θέματα περιβάλλοντος, πρωτογενή τομέα και δράσεων που θα γίνουν από αρχές του έτους στο νησί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου