Αθλητικά

Super League 2: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηλεοπτική παραγωγή αγώνων

H διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 2 ενημέρωσε για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την τηλεοπτική παραγωγή έξι αγώνων της κατηγορίας.
Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει παράλληλη πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρείες τηλεοπτικής παραγωγής έξι αγώνων του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για υποβολή προσφορών με νέες τεχνικές προδιαγραφές σε HD.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα παραγωγής για το σύνολο των έξι αγώνων (αριθμός van κ.λπ) και να διαθέτουν την αντίστοιχη εμπειρία αναμετάδοσης.
Τεχνικές προδιαγραφές:
α) Προσφορά για 5καμερο OB Van και δορυφορικό (τηλεοπτική μετάδοση για τρεις αγώνες ανά αγωνιστική ημέρα.
β) Προσφορά για 4καμερο τύπου Live U (μετάδοση μέσω των καναλιών του ERTFLIX), τρεις αγώνες ανά αγωνιστική ημέρα.
Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 10η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου