ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Χατζησαρόγλου: «Χωρίς play off – play out η S.L.2 και F.L., δύσκολα η Γ’ Εθνική»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Χατζησαρόγλου- Ποδοσφαιρο

Ο πρό­ε­δρος της ΕΠΣ Δρά­μας, Γιώρ­γος Χα­τζη­σα­ρό­γλου μι­λώ­ντας στην τη­λε­ό­ρα­ση «STAR Βο­ρεί­ου Ελ­λά­δας» ανα­φέρ­θη­κε στα το­πι­κά πρω­τα­θλή­μα­τα (ΕΠΣ), στην Γ’ Εθνι­κή και στις δύο μι­κρό­τε­ρες επαγ­γελ­μα­τι­κές κα­τη­γο­ρί­ες.

Με­τα­ξύ άλλων δή­λω­σε τα ακό­λου­θα σε από­δο­ση του Metrosport:

«Με τα ση­με­ρι­νά δε­δο­μέ­να η 10η Φε­βρουα­ρί­ου είναι μια πι­θα­νή πε­ρί­πτω­ση για να αρ­χί­σουν τα το­πι­κά πρω­τα­θλή­μα­τα, εφό­σον ανοί­ξουν τα γή­πε­δα στις 7 Ια­νουα­ρί­ου».

-Για την Super League 2: «Πρέ­πει να ξε­χά­σου­με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πη­γαί­νου­με σί­γου­ρα για μετά τις 7 Ια­νουα­ρί­ου ενώ γί­νο­νται προ­σπά­θειες να κά­νουν οι ομά­δες προ­πο­νή­σεις».

-Για την Football League: «Να ξε­χά­σου­με και εκεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ».

-Για την Γ’ Εθνι­κή: «Τα πράγ­μα­τα είναι πολύ δύ­σκο­λα. Εκεί μπο­ρεί να έχου­με και απο­φά­σεις για μη διε­ξα­γω­γή. Υπάρ­χουν πολ­λές φωνές.

Επει­δή είναι πολύ δύ­σκο­λο να βγουν τα πρω­τα­θλή­μα­τα και πα­ρό­λο που θα παί­ξου­με και σε θερ­μές μέρες, θα ανα­γκα­στού­με να πάμε σε τρο­πο­ποί­η­ση προ­κή­ρυ­ξης. Έχου­με σκε­φτεί και για πρω­τά­θλη­μα ενός γύρου».

-Για τις εκλο­γές της ΕΠΟ τό­νι­σε: «Η Εκτε­λε­στι­κή Επι­τρο­πή θα αλ­λά­ξει πάλι την ημε­ρο­μη­νία και θα την ορί­σει θεωρώ σί­γου­ρα μετά τις 10 Ια­νουα­ρί­ου, Φε­βρουά­ριο, Μάρ­τιο το πε­ρισ­σό­τε­ρο.

Η υπάρ­χου­σα διοί­κη­ση είναι κα­λυμ­μέ­νη με τη θη­τεία της, αλλά είναι αδύ­να­το να γί­νουν οι εκλο­γές μέχρι και τα μέσα του Ια­νουα­ρί­ου».

Ο Γιώρ­γος Χα­τζη­σα­ρό­γλου ανέ­φε­ρε για πι­θα­νή έναρ­ξη των το­πι­κών πρω­τα­θλη­μά­των, αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φε­βρουα­ρί­ου που είναι ημέρα Τε­τάρ­τη, ενώ το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο είναι 6-7 Φε­βρουα­ρί­ου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.