ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Noor-One: Προστατευόμενος μάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ

news room 2 λεπτά ανάγνωση
NOOR-1

Προ­στα­τευό­με­νος μάρ­τυ­ρας εμπλέ­κει εφο­πλι­στή πρόεδρο ΠΑΕ με δυο προ­φυ­λα­κι­σμέ­νους του Noor-One, ανα­φέ­ρο­ντας στις αρχές συγκε­κρι­μένα

στοι­χεία. Η ”ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ” ” επι­κοι­νώ­νησε με τον προ­στα­τευό­μενο μάρτυρα, ο οποίος ανα­φέρ­θηκε σε συνά­ντηση που έγινε τον Ιούνιο του 2013 στο ξενο­δο­χείο BURJ AL ARAB του Ντου­μπάι:

Συγκε­κρι­μένα απο­κά­λυψε:

” Εκεί συνα­ντή­θη­καν ο εφο­πλι­στής πρό­ε­δρος ΠΑΕ, οι δυο (πλέον )Έλληνες προ­φυ­λα­κι­σμέ­νοι (ο Μ και ο Κ), ο ιδιο­κτή­της της εται­ρίας Χ Μοχά­μεντ και ο Έλληνας δικη­γό­ρος Ε.Μ. Το βράδυ δεί­πνη­σαν στο BUDHA BAR του Ντου­μπάι όλοι αυτοί οι άνθρω­ποι εκτός από τον Μοχά­μεντ. Στη συνέ­χεια ο εφο­πλι­στής πρό­ε­δρος ΠΑΕ μετέβη στο αερο­δρό­μιο προ­κει­μέ­νου να ανα­χω­ρή­σει για την Κορέα όπου θα παρα­λάμ­βανε δυο πλοία. Παρότι είχε κάνει check-in , του ζήτησαν τηλε­φω­νι­κώς να γυρίσει πίσω, όπως και έγινε. Έτσι παρέ­μεινε στο Ντου­μπάι άλλη μια εβδο­μάδα. Από εκείνο το βράδυ ξεκί­νησε η συνερ­γα­σία τους για λαθρε­μπο­ρία καυ­σί­μων. Από τότε ο προ­φυ­λα­κι­σμέ­νος Κ και ο συνερ­γά­της του εφο­πλι­στή πρό­ε­δρου ΠΑΕ, ο Ν.Σ επι­σκέ­πτο­νταν συχνά και εναλλάξ το Ντου­μπάι, διε­νερ­γώ­ντας λαθρε­μπο­ρία καυ­σί­μων. Το 2013 ο εφο­πλι­στής πρό­ε­δρος ΠΑΕ με κάλεσε δυο φορές στο σκάφος του και μια φορά στο σπίτι του. Μου ζήτησε να συνερ­γα­στούμε και να ιδρύσω μια εταιρία με δρα­στη­ριό­τη­τες πανο­μοιό­τυ­πες με αυτές της εται­ρίας Χ, αλλά εγώ αρνή­θηκα. Ο εφο­πλι­στής πρό­ε­δρος ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή γνώριζε την μετο­χική εμπλοκή του προ­φυ­λα­κι­σμέ­νοι Κ στο Noor-One. Ο εφο­πλι­στής πρό­ε­δρος ΠΑΕ μου ανέφερε προ­σω­πικά ότι είχε εκδη­λώ­σει ενδια­φέ­ρον για την πορεία των δρα­στη­ριο­τή­των του Noor-One καθόλη τη διάρ­κεια και από την πρώτη στιγμή που αγο­ρά­στηκε το πλοίο”.

66 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ

Ένας από τους μεγα­λύ­τε­ρους αριθ­μούς μαρ­τύ­ρων θα συγκε­ντρω­θεί στις 15 Απρι­λίου 2016, στο Α’ Τρι­με­λές Εφετείο Κακουρ­γη­μά­των Αθηνών. Στη μεγάλη δίκη των στη­μέ­νων αγώνων του 2011 θα βρί­σκο­νται 66 μάρ­τυ­ρες και 84 κατη­γο­ρού­με­νοι. Ανάμεσα στους μάρ­τυ­ρες ο πρώην πρό­ε­δρος της ΕΠΟ Σοφο­κλής Πιλά­βιος, ο πρώην πρό­ε­δρος του Πανα­θη­ναϊ­κού Νίκος Πατέρας, ο ιδιο­κτή­της της Λάρισας Αλέξης Κούγιας, ο πρώην ποδο­σφαι­ρι­κός εισαγ­γε­λέας Ανδρέας Φάκος, ο πρώην αρχι­διαι­τη­τής Βασίλης Τερο­βί­τσας, ο πρό­ε­δρος του Ατρο­μή­του Γιώργος Σπανός, ο πρώην πρό­ε­δρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαν­να­κό­που­λος, ο πρώην πρό­ε­δρος της Λάρισας Κώστας Πιλα­δά­κης, ο πρώην πρό­ε­δρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδό­που­λος, οι διαι­τη­τές Θανάσης Γιάχος, Γιώργος Κύζας, Σταύρος Μάντα­λος και Από­στο­λος Αμπάρ­κιο­λης, το μέλος της ΚΕΔ Δημή­τρης Ντα­μπώ­σης, ο πρώην πρό­ε­δρος της ΕΠΑΕ Βίκτωρ Μητρό­που­λος και ο μεγα­λο­μέ­το­χος του Αστέρα Τρί­πο­λης Γιάννης Καϋ­με­νά­κης

skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.