Τοπικές Ειδήσεις

ΚΕΔΕ: Ακυρώθηκε η ομιλία Μητσοτάκη στο συνέδριο

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κατευθείαν από την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών στη Βουδαπέστη είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην Ρόδο προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΕ ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμα όμως του Πρωθυπουργού στη Βουδαπέστη ήταν εξαιρετικά δύσκολο και πριν λίγη ώρα κατέστη σαφές ότι δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί στην Ρόδο, να μιλήσει στο συνέδριο στις 18.00 ώρα περίπου και να αποχωρήσει για Αθήνα την 19.00.

Οι πληροφορίες της “δημοκρατικής” αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να έρθει στην Ρόδο και αύριο.

 

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.