Με έξι ομάδες θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα στην Α1 Κατηγορία, στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο πρωταθλητής της Α2 Κατηγορίας Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο ουσιαστικά αντικαθιστά το ουραγό (πέρσι) Μαρούσι και ο Παναθηναϊκός τον… ιστορικό Π.Α.Σ.Κ.Α., που υποβιβάστηκε στην Α2 Κατηγορία. Όπως είναι γνωστό, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι κάτοχος του τίτλου, αφού πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής στο φάιναλ-φορ του Αλίμου. Οι έξι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα (θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο) είναι οι εξής: Γ.Σ. Δωδεκάνησος, Άτλας Αθηνών, Μέγας Αλέξανδρος, Άρης, Παναθηναϊκός και Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο.
ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Αύριο θα ξεκινήσει το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι Αετοί Κρήτης θα φιλοξενήσουν τον Α.Ο. Καβάλας και ο Παναθηναϊκός το Μαρούσι. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα υποδεχθεί στις 16 Νοεμβρίου τον Άρη, εφόσον έρθει στη Ρόδο και λογικά μετά θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό για μία θέση στο φάιναλ-φορ.
Α’ ΦΑΣΗ:
ΣΑΒΒΑΤΟ(09/11):
1.Σούδα (17:00): Αετοί Κρήτης- Α.Ο. Καβάλας
(Κώτσου- Ξυλάς/ Δημητρουλάκης)
ΚΥΡΙΑΚΗ(10/11):
2.Β’ Προπονητήριο Ο.Α.Κ.Α. (12:00): Παναθηναϊκός- Μαρούσι
(Μπίκας- Ζακεστίδης/ Τζήμας)
Β’ ΦΑΣΗ (16-17/11):
3.Νικητής 1- Αργοναυτες Βόλου
4.Α.Ε.Κ.- Τρίκαλα
5.Π.Α.Σ.Κ.Α.- Πανσερραϊκός
6.Άτλας Αθηνών- Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο
7.Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άρης
8.Νικητής 2- Ηροδικός
Γ’ ΦΑΣΗ(23-24/11):
9.Νικητής 4- Νικητής 3
10.Νικητής 5- Νικητής 6
11.Νικητής 8- Νικητής 7
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (06/12):
12.Νικητής 9- Νικητής 10
13.Νικητής 11- Μέγας Αλέξανδρος
ΤΕΛΙΚΟΣ(07/12):
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Η ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΡΗ
Η απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Άννα Μπεκρή είναι το νέο πρόσωπο στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο πρόεδρος Κάλλιστος Διακογεωργίου καλωσορίζει στην ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο την εθελόντρια Άννα Μπεκρή απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα αθλητισμός τουρισμός και αναψυχή. Η Άννα βλέποντας την ανοιχτή πρόσκληση της ομάδας χωρίς δεύτερη σκέψη με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία προσφέρθηκε να ενταχθεί στην εθελοντική ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Είμαστε σίγουροι ότι η προσφορά της θα είναι μεγάλη. Η έννοια του εθελοντισμού γίνεται πράξη. Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνουμε και σε εθελοντές αλλά και σε γονείς παιδιών που αντιμετωπίζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα να τα φέρουν κοντά στην οικογένεια της ομάδας, να βγουν έξω απ το σπίτι και να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού. Για επικοινωνία στο τηλέφωνο 6978726071».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ