Μια ακόμα περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησε ο όμιλος H Hotels Collection (Hatzilazarou Group) την Τετάρτη 7.11.2018 στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης. Υπό την καθοδήγηση της Δασικής Υπηρεσίας, το προσωπικό που συμμετείχε στην εθελοντική δεντροφύτευση φύτευσε συνολικά 100 δενδρύλλια (πεύκα) σε περιοχή της επαρχιακής οδού Απολακκιάς – Προφύλιας. Η συγκεκριμένη έκταση είχε πληγεί στο παρελθόν από τις πυρκαγιές.

Ο όμιλος  H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του περιφερειακού φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου κ. Μιχάλη Μπαριανάκη για τη δωρεά 100 φυτών και το γεωπόνο του φυτωρίου κ. Νίκο Ρένεση για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που προσέφερε για την πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης. Τέλος, ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου και τον κυνηγητικό σύλλογο Ρόδου που συμμετείχαν ενεργά στην δενδροφύτευση.

Ο όμιλος H Ηotels Collection ( Χατζηλαζάρου ) αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει στόχο να προσφέρει γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο συνολικής δυναμικότητας  2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες, σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ