Ειδήσεις

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο στο Περιφερειακό Φυτώριο

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε την Παρασκευή 4 /11/2016 το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ρόδου  στις εγκαταστάσεις του Φυτωρίου.

Τα παιδιά του σχολείου ξεναγήθηκαν στο θερμοκήπιο όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση- ομιλία- συζήτηση για τα αρωματικά φυτά και βότανα της Δωδ/σου από τη γεωπόνο  κ. Σαλμά.

Ακολούθησε περίπατος των παιδιών στο μονοπάτι της Βιοποικιλότητας όπου αναγνώρισαν τα σπουδαιότερα αυτοφυή  αρωματικά φυτά , τα άγγιξαν , τα  μύρισαν και τα ζωγράφισαν. Τα παιδιά εκτός του ότι γνώριζαν πολλές πληροφορίες για τα αρωματικά, εκδήλωσαν  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την αυτοφυή βλάστηση όπως επίσης και για τους αμπελώνες μας και ψυχαγωγήθηκαν ευχάριστα  στον περίπατο που πραγματοποίησαν.

Τέλος παραχωρήθηκαν  από το Φυτώριο καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά για την φύτευση του κήπου του σχολείου τους.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους καθηγητές τους για την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις μας  όπως επίσης και το ΚΠΕ Πεταλούδων  για την άψογη συνεργασία στην  αυτή την δράση.

 

Ο

Πρόεδρος

Μιχαήλ    Μπαριανάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου