ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Β. Κικίλιας στην ΕΞΡ: Πρέπει από τα τέλη Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι και σε κάθε περίπτωση 1 Απριλίου εκκινούμε

news room 1 λεπτό ανάγνωση
832

Ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού Βασίλης Κικί­λιας απηύ­θυνε σήμερα χαι­ρε­τι­σμό, μέσω τηλε­διά­σκε­ψης, στην ετήσια γενική συνέ­λευση της Ένωσης Ξενο­δό­χων Ρόδου (ΕΞΡ).

Ο κ. Κικί­λιας ευχα­ρί­στησε ιδιαί­τερα τους ξενο­δό­χους της Ρόδου και τον Πρόεδρο της ΕΞΡ Μανώλη Μαρ­κό­πουλο για τη λει­τουρ­γία των ξενο­δο­χείων καρα­ντί­νας που στή­ρι­ξαν τη Ρόδο και τον ελλη­νικό του­ρι­σμό, καθώς και για τις αυξή­σεις των απο­δο­χών των εργα­ζο­μέ­νων στα ξενο­δο­χεία του νησιού σε αυτή την κρίσιμη διετία.

Ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού επι­σή­μανε ότι τόσο οι επαφές που έκανε στη διεθνή του­ρι­στική έκθεση στο Παρίσι, όσο τα στοι­χεία των κρα­τή­σεων των tour operators, είναι πάρα πολύ ενθαρ­ρυ­ντικά για το 2022.

«Στρα­τη­γική της Κυβέρ­νη­σης του Κυριά­κου Μητσο­τάκη είναι η επι­μή­κυνση της του­ρι­στι­κής περιό­δου. Ανα­ζη­τούμε την ποιό­τητα στον του­ρι­σμό, αλλά μας ενδια­φέ­ρουν και οι πλη­ρό­τη­τες. Πρέπει από τα τέλη Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι και σε κάθε περί­πτωση 1 Απρι­λίου εκκι­νούμε», τόνισε χαρα­κτη­ρι­στικά.

Τέλος, ο κ. Κικί­λιας ανα­κοί­νωσε ότι θα επι­σκε­φθεί σύντομα τη Ρόδο, ώστε να συζη­τή­σει με όλους τους φορείς και τους εργα­ζό­με­νους στον Του­ρι­σμό ενόψει της νέας του­ρι­στι­κής περιό­δου. «Η εμπει­ρία σας, οι ιδέες σας, οι προ­τά­σεις και οι ανάγκες σας, θα βοη­θή­σουν απο­φα­σι­στικά το Υπουρ­γείο Του­ρι­σμού και θα συνυ­πο­λο­γι­στούν στην επόμενη καμπά­νια μας», κατέ­ληξε στον χαι­ρε­τι­σμό το

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.