Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ( Δ.Ε.Ε.Π.) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ Ευτυχία Χαραλαμποπούλου συναντήθηκε χθες  Τετάρτη 7 Οκτωβρίου  και σήμερα Πεμπτη 7 Οκτωβρίου με τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη και τον  Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Ψαρά, με σκοπό να ενημερωθεί για την υπάρχουσα κατάσταση στα θέματα της Παιδείας στο Νομό Δωδεκανήσου .

Λαμβανομένων υπ’όψιν των πρωτόγνωρων συνθηκών κάτω από τις οποίες όλοι λειτούργησαν και λειτουργούν και οι δύο Προϊστάμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους  για τη μέχρι τώρα εξέλιξη  της κατάστασης  στον Τομέα της Παιδείας και για την αντιμετώπιση  των θεμάτων στο  Νομό ευθύνης τους  σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο  Παιδείας .

Ειδική αναφορά έγινε στις προσλήψεις  αναπληρωτών εκπαιδευτικών  , που πραγματοποιήθηκαν το  μήνα  Αύγουστο , για πρώτη φορά τόσο νωρίς  στα χρονικά της Ελληνικής Εκπαίδευσης ,ενώ το Υπουργείο Παιδείας έχει ήδη προχωρήσει στην Τρίτη φάση των διορισμών αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

 Επίσης, αναφέρθηκαν στη σωστή τήρηση των μέτρων προστασίας της Υγείας από Εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ, ευχαρίστησε και τους δύο Προϊσταμένους για τη συνάντηση αυτή και την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον καθένα ξεχωριστά, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους  και δήλωσε ότι η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ θα διατηρήσει την επικοινωνία μαζί τους, ώστε να ενημερώνεται έγκαιρα για οποιοδήποτε θέμα , δηλώνοντας παράλληλα  ότι θα σταθεί  αρωγός,όποτε της ζητηθεί.

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ