ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΕΓΑΣ: Παράταση τριών ημερών στην μετεγγραφική περίοδο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Print
Print
Μέγεθος γραμμάτων

Στις 2 Νο­εμ­βρί­ου και όχι στις 31 Οκτω­βρί­ου θα ολο­κλη­ρω­θεί η με­τεγ­γρα­φι­κή πε­ρί­ο­δος για τα σω­μα­τεία του κλα­σι­κού αθλη­τι­σμού, όπως απο­φά­σι­σε ο ΣΕΓΑΣ στην συ­νε­δρί­α­ση της Τε­τάρ­της.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση που εκ­δό­θη­κε προς ενη­μέ­ρω­ση:

«Πα­ρά­τα­ση τριών ημε­ρών θα πάρει η φε­τι­νή πε­ρί­ο­δος των με­τεγ­γρα­φών, όπως απο­φά­σι­σε το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο του ΣΕΓΑΣ, στη συ­νε­δρί­α­ση της Τε­τάρ­της (7/10).

Η πε­ρί­ο­δος της υπο­βο­λής των φα­κέ­λων θα ολο­κλη­ρω­θεί την Δευ­τέ­ρα 2 Νο­εμ­βρί­ου, αφού η 31η Οκτω­βρί­ου είναι ημέρα Σάβ­βα­το.

Θερμή πα­ρά­κλη­ση από τα Σω­μα­τεία μας, στο μέτρο του δυ­να­τού, να κα­τα­θέ­σουν τους φα­κέ­λους τους, όσο γί­νε­ται νω­ρί­τε­ρα και πριν τη λήξη της προ­θε­σμί­ας.

Τα Σω­μα­τεία θα κλη­θούν να ακο­λου­θή­σουν τον κα­νο­νι­σμό με­τεγ­γρα­φών, ο οποί­ος είναι αναρ­τη­μέ­νος στην ενό­τη­τα Ανά­πτυ­ξη/Με­τεγ­γρα­φές/Κα­νο­νι­σμός στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα του ΣΕΓΑΣ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.