Αθλητικά

ΕΟΠΕ: Παράταση της θερινής μετεγγραφικής περιόδου έως την Τρίτη

Μερικές ημέρες παράταση πήρε η θερινή μετεγγραφική περίοδος για τα σωματεία της πετοσφαίρισης όπως αποφάσισε η ΕΟΠΕ.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σχετικά με την θερινή μετεγγραφική περίοδο και μετά τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, αποφάσισε την τροποποίηση των ημερομηνιών της θερινής μετεγγραφικής περιόδου ως εξής:
-Λήξη θερινής μετεγγραφικής περιόδου, μετεγγραφές /επανεγγραφές σε προσωρινή αποθήκευση έως και την Τρίτη 12/9/2023 στις 23:59.
-Οριστικοποίηση μετεγγραφών/επανεγραφών με κατάθεση και του παραβόλου & διευθέτηση εκκρεμοτήτων για αποζημιώσεις κατάρτισης, έως και την Παρασκευή 15/9/2023 στις 23:59.
Επίσης, λόγω της διαδικασίας χορήγησης Wild cards στην Α1 Ανδρών και τα πρωταθλήματα ΕΟΠΕ, σας ενημερώνουμε για τις τροποποιήσεις των όρων της θερινής μεταγραφίκής περιόδου 2023:
-Τα σωματεία που θα λάβουν wild card για τα πρωταθλήματα ΕΟΠΕ θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μετεγγραφές/επανεγγραφές έως και επτά (7) ημέρες μετά την ημερομηνία χορήγησης wild card (αφορά μόνο αθλητές/αθλήτριες που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών).
-Το σωματείο που θα λάβει wild card για το πρωτάθλημα Volley League Α1 ανδρών (ΕΣΑΠ) θα μπορεί να πραγματοποιήσει μετεγγραφές/επανεγγραφές μέχρι και δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (όπως όλα τα ΤΑΑ – μόνο σύναψη συμβολαίων όχι για αθλητές που θα συμμετέχουν σε αναπτυξιακές κατηγορίες).
-Αθλητές / αθλήτριες σωματείων που θα λάβουν wild card για τα πρωταθλήματα ΕΟΠΕ και για το πρωτάθλημα Volley League Α1 ανδρών (ΕΣΑΠ) μπορουν να ‘’ακυρώσουν’’ μετεγγραφή αθλητών οι οποίοι μπορούν να μετεγγραφούν σε άλλο σωματείο ΕΟΠΕ έως και επτά (7) ημέρες μετά την ημερομηνία χορήγησης wild card.
-Κάθε άλλο σωματείο μπορεί να υποβάλλει μετεγγραφή για έναν (1) αθλητή/αθλήτρια αυτής της κατηγορίας (από σωματείο που έλαβε wild card – δεν αφορά αθλητές/αθλήτριες αναπτυξιακών κατηγοριών). Εφόσον έχει ήδη υποβληθεί μετεγγραφή / επανεγγραφή εντός της θερινής μετεγγραφικής περιόδου (12/9/2023) τότε θα πρέπει να ακυρωθεί η πρώτη μετεγγραφή για να ακολουθήσει η δεύτερη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου