Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστίες της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στο Σύλλογο Γυναικών Σορωνής

Χαρούλα Γιασιράνη: «Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση»

Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, κ.Χαρούλα Γιασιράνη στο Σύλλογο Γυναικών Σορωνής για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των δικαιούχων Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας συλλόγους, πολίτες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιχειρήσεις που αποδεικνύουν κάθε φορά έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο κα Ελένη Θωμάτου Δημητρά, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, τα οποία θα διανεμηθούν τις ερχόμενες ημέρες στα παιδιά δικαιούχων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς της περιοχής μας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου