Σημαντική βοήθεια από τους ξενιτεμένους Μαλωνίτες συνεχίζει να λαμβάνει ο Άγιος Γεώργιος.
Η λίστα των ομογενών, που στηρίζουν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, συνεχίζει να μεγαλώνει και τούτη τη φορά, ήταν η οικογένεια Γεωργά από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην οποία απευθύνθηκαν οι ευχαριστίες της διοίκησης:
«Το καμάρι της Μαλώνας δεν “εγκλωβίζεται” στα σύνορα της Ρόδου. Μιλάμε άλλωστε για μια ομάδα που αγαπούν όλοι οι Μαλωνίτες όπου και αν βρίσκονται. Σε όποια ήπειρο και αν μένουν…
Πολλοί συγχωριανοί μας που διαμένουν ΗΠΑ, Αγγλία και οπουδήποτε αλλού, στηρίζουν την προσπάθεια.
Απ’ αυτή την στήριξη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η οικογένεια Γεωργά, στην οποία στάλθηκαν οι επετειακές φανέλες και ενίσχυσαν το σωματείο μας μ’ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.
Όπως βλέπεται και στην φωτογραφία, ο χαρούμενος παππούς Γιώργος Γεωργάς ποζάρει παρέα με τον γιο του, Σάββα και τα εγγόνια του.
Φυσικά φοράει με καμάρι την κιτρινόμαυρη φανέλα. Γιατί ο Άγιος είναι παντού. Ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!»
Εν τω μεταξύ, τις ευχαριστίες της στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Da Vinci’s, Στηβ Φουτούλη, για την ανανέωση της χορηγίας του προς το σωματείο, εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του «Αγίου»:
«Πλάι στην προσπάθεια του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το ιταλικό εστιατόριο Da Vinci’s στο Χαράκι.
Ο ιδιοκτήτης Στηβ Φουτούλης στηρίζει την ομάδα μας έμπρακτα και για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο προχώρησε σε χορηγία προς το σωματείο.
Ευχαριστούμε θερμά την εν λόγω επιχείρηση και τον ιδιοκτήτη της για την συνεχή στήριξη».

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ