Ειδήσεις

Προσφορά του Ομίλου επιχειρήσεων Υπερμάρκετ «ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε», στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας

Την Πέμπτη, 06/09/2018, ο κύριος Χρήστος Σπανός και ο Γενικός Διευθυντής, κύριος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, του Ομίλου επιχειρήσεων Υπερμάρκετ «ΣΠΑΝΟΣ» στα πλαίσια του κοινωνικού πλάνου της εταιρείας «Προσφέρω άρα Υπάρχω» παρέδωσαν στον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κύριο Νικόλαο Καραμαρίτη, τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζονται από τη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κύριος Νικόλαος Καραμαρίτης, και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου ευχαριστούν θερμά τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ «ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε.» για τη συνεχή προσφορά του ομίλου, η οποία είναι πολύτιμη για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον κύριο Κωνσταντίνο Πακακωνσταντίνου, ο οποίος όλα τα χρόνια πορείας του στηρίζει την κοινωνική μέριμνα του νησιού μας μέσω των Πολυεθνικών που έχει διατελέσει ως Διευθυντής Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου