Αθλητικά

Δρόμος Νίκης: Στήριξαν τους οικονομικά αδύναμους

Στο πλαίσιο του 1ου Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων που διεξήχθη στη Μεσαιωνική Τάφρο (Δρόμος Νίκης), τον οποίο διοργάνωσε η 95 ΑΔΤΕ με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και του ΔΟΠΑΡ, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα από τους δρομείς, τα οποία παραδόθηκαν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, από στον ΣΧΗ (ΠΒ) της 95 ΑΔΤΕ Θεοφάνη Οικονόμου στον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κ. Σωτήρη Πετράκη, για το πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η διεύθυνση καθώς και το προσωπικό, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στην 95 ΑΔΤΕ που για άλλη μια φορά στήριξε το παραπάνω πρόγραμμα και ευχήθηκαν η πράξη τους να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμησης και άλλων φορέων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου