Ειδήσεις

ZOOVER: Eλλάδα ο πιο φιλικός προορισμός για τους Ολλανδούς

Από την παρουσίαση των στατιστικών δεδομένων της ολλανδικής ιστοσελίδας διακοπών ZOOVER, η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο πλέον φιλικός προορισμός για τους Ολλανδούς. Η τιμητική διάκριση από τους ολλανδούς τουρίστες επισφραγίζει την θετική πορεία των αφίξεων που ξεκίνησε στις αρχές του έτους με αύξηση 18% για την Ελλάδα.

Με 22 απευθείας ελληνικούς προορισμούς, η ολλανδική αγορά επιβεβαιώνει πως η μείωση των προηγούμενων ετών ήταν παραδική, οφειλόμενη στην αρνητική προβολή κατά τη διάρκεια της οικονομική κρίσης

Το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών θεωρεί πολύ σημαντική την ανακοίνωση της έρευνας και την αναδημοσίευση των αποτελεσμάτων της στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, λίγο πριν τις φθινοπωρινές κρατήσεις. Το ολλανδικό κοινό επιβεβαιώνει αδιαμφισβήτητα το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, που είναι η ελληνική φιλοξενία. Σύμφωνα με τις κριτικές «ένας τουριστικός προορισμός με καλές καιρικές συνθήκες, καλό φαγητό και αξιοθέατα φαίνεται να είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές. Αλλά τι γίνεται αν δεν υπάρχουν χαμόγελα από τους ανθρώπους της χώρας; Ένας φιλικός λαός προσθέτει κάτι επιπλέον στις τέλειες διακοπές».

Σημειώνεται ότι η ολλανδική ιστοσελίδα Zoover χαίρει υψηλής δημοτικότητας και εγκυρότητας στην Ολλανδία, με 200.000 χρήστες ημερησίως και τουλάχιστον 2.500 κριτικές για τις διακοπές (κατάλυμα, προορισμός, αξιοθέατα κα).

Σύμφωνα με την έρευνα, μετά τους Έλληνες που θεωρούνται ως οι πλέον φιλικοί «οικοδεσπότες» (19,2%) ακολουθούν οι Γερμανοί (16,7%) και οι Αυστριακοί (12,8). Οι Αιγύπτιοι, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι είναι λιγότερο φιλόξενοι και έχουν το χαμηλότερο σκορ στη σχετική αξιολόγηση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου