Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η επίδειξη ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Ρόδου – Aγνωστο πότε θα γίνει η ανακήρυξη

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η διαδικασία επίδειξης ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο της Ρόδου, με τους δικαστικούς υπαλλήλους, τους δικαστές αλλά και τους υποψηφίους, να έχουν εξαντλήσει τις αντοχές τους λόγω των λαθών που υπήρξαν σε πρακτικά δικαστικών αντιπροσώπων, στην καταμέτρηση σταυρών και στην μεταφορά τους στο ηλεκτρονικό σύστημα της singular, που σταμάτησε να λειτουργεί ουκ ολίγες φορές, ενώ παρότι έχει ενημερωθεί πλήρως με τα αιτούμενα στοιχεία ακόμη δεν τα έχει επεξεργαστεί και δημοσιοποιήσει στην οικεία ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ενδεικτικό είναι μόνο το γεγονός ότι ενώ τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όσο και σε επίπεδο Πρωτοδικείου, οι υπάλληλοι των συνεργείων έχουν ενημερώσει το ηλεκτρονικό σύστημα με το σύνολο των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, η ενσωμάτωσή τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας βρίσκεται ακόμη στο 48,55% ενώ περαιτέρω ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων στους Δήμους.
Θυμίζουμε ότι το Πρωτοδικείο Ρόδου έχει αναρτήσει ορθές επαναλήψεις της σταυροδοσίας σε συγκεκριμένα τμήματα και συγκεκριμένα σε 3 της Ρόδου, σε ένα της Καλύμνου και σε 4 της Ρόδου για τις εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε 6 της Καρπάθου για τις δημοτικές εκλογές αλλά και σε 5 της Κάσου.
Εν πάση περιπτώσει το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων ενώ σειρά έχει το εκλογοδικείο για τους υποψηφίους, αφού ως φαίνεται δεν είναι λίγοι αυτοί που θα προσφύγουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου