Αθλητικά

«Να αναδείξουμε το νησί μαζί με τα οχήματα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής από κοινού με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής κ. Αντώνη Θεοχάρη και με την παρουσία του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτου Παγκά με αφορμή την διοργάνωση του ράλι αυτοκινήτων εποχής στις 24 και 25 Ιουνίου 2017.

Ο κ. Κυριαζής, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διοργάνωση, καθώς θα αναβιώσει ένας πολύ σημαντικός θεσμός για την πόλη της Ρόδου.

Ο κ. Θεοχάρης, ευχαρίστησε τόσο τον δήμο Ρόδου, όσο και τον ΔΟΠΑΡ για την στήριξη στην διοργάνωση του 2ου Κλασικού Ράλι Ρόδου και ανέφερε: «Ο πρώτος αγώνας έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου 1996 από τον Σύλλογο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου και φέτος, θέλαμε να τον αναβιώσουμε με την ίδια διαδρομή. Πρόκειται για μια διαδρομή την οποία θα ακολουθήσουν αυτοκίνητα, 30 ετών και άνω, σε όλο το νησί. Η εκκίνηση θα γίνει από το Δημαρχείο Ρόδου, ,όπου και θα καταλήξει ο αγώνας με απονομές βραβείων κ.λπ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να αναδείξουμε μαζί με τα οχήματα και το νησί».

Στο ράλι θα συμμετέχουν περίπου 70 οχήματα που έχουν συμπληρώσει τα 30 χρόνια και δεν έχει χαρακτήρα «αγωνιστικού» χαρακτήρα. Είναι μια απλή «βόλτα» με παλαιά οχήματα, που θα συνδυαστεί με εκδηλώσεις και βραβεύσεις.

«Ο δήμος Ρόδου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και την δημοτική κοινότητα, θα προσπαθήσουμε να αναβιώσει το ράλι που είχε λάβει χώρα το 1996 με μια πολύ όμορφη διαδρομή. Θέλουμε να γίνει θεσμός και να συνδεθεί με την Ρόδο» τόνισε ο κ. Κυριαζής.

Τέλος, ο κ. Παγκάς, τόνισε πως «πρόκειται για την αναβίωση του παλαιού ράλι με οχήματα 30ετίας που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα. Τέτοιες ενέργειες είναι πολύ θετικές για την προβολή και διαφήμιση του νησιού μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου