Αθλητικά

Αναγέννηση Έμπωνα: Συνάντηση του Φ. Ζαννετίδη για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Έμπωνα

Την διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου της Αναγέννησης Έμπωνα δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΝΑΙ κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, παρόντος και του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας κ. Νίκου Οικονόμου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της διοίκησης του σωματείου για την πορεία του έργου της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Έμπωνα.
Οι κ.κ. Ζαννετίδης και Οικονόμου τους ενημέρωσαν ότι η μελέτη της αντικατάστασης του χλοοτάπητα και των εργασιών στερέωσης του γηπέδου έχει εκπονηθεί και εγκριθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας και έχει σταλεί στην Οικονομική Επιτροπή για έγκριση δημοπράτησης.
Το έργο που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των παρεμβάσεων της Περιφέρειας για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά, χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά από Διαβαθμιδική Σύμβαση που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, με την οποία ο Δήμος έχει εκχωρήσει στην Περιφέρεια την υλοποίηση του έργου.
Με βάση τα προβλεπόμενα από την Διαβαθμιδική Σύμβαση, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει να διαθέσει το ποσό των 297.260 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης προμήθειας του ποδοσφαιρικού τάπητα συνολικής επιφανείας 6.248,30 τ.μ., καθώς και των εργασιών στερέωσης του γηπέδου.
Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου