ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. Σάββενας: «Τεστ ενόψει τελικού»

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΣΑΒΒΕΝΑΣ- ΤΣΙΑΜΗΣ- ΙΑΛΥΣΟΣ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 13:00, ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υπο­δε­χθεί στον «Οικο­νο­μί­δειο» τον Εθνικό Πει­ραιώς για την 29η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στον 4ο όμιλο.

Μπορεί ο Γιώργος Σάβ­βε­νας να έχει ζητήσει από τους ποδο­σφαι­ρι­στές του να μείνουν συγκε­ντρω­μέ­νοι στους Πει­ραιώ­τες, όμως όπως είναι φυσική στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όπως και του ίδιου του νεαρού τεχνι­κού, βρί­σκε­ται ο τελικός του Κυπέλ­λου Ερα­σι­τε­χνών με αντί­παλο την Πύδνα Κίτρους που θα γίνει το Σάββατο 21 Μαΐου στο γήπεδο Περι­στε­ρίου.

Ο Σάβ­βε­νας μίλησε σε γνωστή αθλη­τική ιστο­σε­λίδα που ασχο­λεί­ται με το πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας για το παι­χνίδι με τον Εθνικό, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας την ανα­μέ­τρηση ως ένα πολύ γερό τεστ ενόψει του τελικού.

Ανα­λυ­τικά οι δηλώ­σεις του νεαρού προ­πο­νητή:

« Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ γερό τεστ για εμάς , αφού ο αντί­πα­λος βρί­σκε­ται σε πολύ καλή κατά­σταση , ειδι­κό­τερα στον β’ γύρο του πρω­τα­θλή­μα­τος.

Αυτό εμείς βέβαια θα πρέπει να το εκμε­ταλ­λευ­τούμε για να δούμε την ετοι­μό­τητα μας για την μίνι προ­ε­τοι­μα­σία που πραγ­μα­το­ποιούμε, ενόψει του τελικού για το Κύπελλο Ερα­σι­τε­χνών.

Παρότι η του­ρι­στική περί­ο­δος έχει μπει για τα καλά στην Ρόδο, πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει το ΄΄πα­ρώ­ν΄΄ και θα χει­ρο­κρο­τή­σει τα παιδιά για την προ­σπά­θεια και την συμ­με­τοχή τους στον τελικό».

Από εκεί και πέρα, χθες έγινε η τελευ­ταία προ­πό­νηση μέσα στην εβδο­μάδα για τους πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου, καθώς σήμερα ο Σάβ­βε­νας θα δώσει ρεπό στους ποδο­σφαι­ρι­στές του για να ξεκου­ρα­στούν.

Το πρό­γραμμα διε­ξή­χθη το μεση­μέρι στο «Οικο­νο­μί­δειο» , με το βάρος να πέφτει σε τεχνι­κο­τα­κτικά παι­χνί­δια και σε ασκή­σεις ταχυ­δύ­να­μης, με την προ­πό­νηση να διε­ξά­γε­ται σε υψηλούς ρυθμούς.

Το ευχά­ρι­στο για τον Σάββενα και τους συνερ­γά­τες του είναι ότι ο Δημή­τρης Σταυλάς ξεπέ­ρασε την ίωση που τον ταλαι­πω­ρούσε και χθες , εκτέ­λεσε ατομικό πρό­γραμμα, ενώ συμ­με­τείχε και σε μέρος της κανο­νι­κής προ­πό­νη­σης.

Από την άλλη, ο Νίκος Σαχίνης νιώθει ενο­χλή­σεις στο γόνατο, γι’ αυτό και προ­πο­νή­θηκε ατομικά.

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­πο­νή­σεων θα επι­στρέ­ψουν την Δευτέρα οι «τοξο­βό­λοι», προ­κει­μέ­νου να μπει στην τελική ευθεία η προ­ε­τοι­μα­σία τους για το παι­χνίδι με τον Εθνικό, στο οποίο δεν υπο­λο­γί­ζε­ται ο τιμω­ρη­μέ­νος Κώστας Χει­μω­νέτ­τος που έχει συμπλη­ρώ­σει τέσ­σε­ρις κίτρι­νες κάρτες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.