Ειδήσεις

Ασφαλτοστρώσεις άρχισε ο Δήμος Ρόδου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν προχθές στο χώρο στάθμευσης οχημάτων, πίσω από το Δημαρχείο.
«Είχαμε εκπονήσει την σχετική μελέτη από πέρσι. Έφθασε η ώρα να γίνουν οι εργασίες καθώς ο τάπητας παρουσίαζε φθορές», δήλωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κ. Θεοδόσης Κολιάδης και πρόσθεσε πως το έργο δεν είναι προεκλογικού χαρακτήρα.

«Πώς είναι δυνατό να έχει προεκλογικό χαρακτήρα ένα έργο που είχε ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου από το έτος 2013; Οι διαδικασίες είναι πλέον πολύ χρονοβόρες», δήλωσε ο κ. Θ. Κολιάδης και πρόσθεσε πως για την εγκατάσταση του αναδόχου σε ένα έργο πρέπει να μεσολαβήσουν πέντε ή έξι μήνες.

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα πλέον και χρειάζεται χρόνος για την έναρξη των έργων», τόνισε ο κ. Κολιάδης.
«Δημιουργούμε τις υποδομές και θα ασφαλτοστρώσουμε το χώρο για να λειτουργήσει και πάλι η πλατεία ως χώρος στάθμευσης. Θα γίνουν και διαγραμμίσεις», δήλωσε ο κ. Α. Κολιάδης.

Σε ερώτηση σχετικά με άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί απο το Δήμο Ρόδου ο κ. Θ. Κολιάδης δήλωσε πως δίνεται προτεραιότητα στις αποκαταστάσεις των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.
«Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία. Εντός των ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην Παστίδα και στην Κρεμαστή», δήλωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου