Τοπικές Ειδήσεις

Βγήκε από το νοσοκομείο Ρόδου ο πρώην Δήμαρχος Χατζής Χατζηευθυμίου

Της  Πίτσας Χατζή

Ο πρώην Δήμαρχος Χατζής Χατζηευθυμίου μετά την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του στις 22 Μαρτίου ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ,νοσηλεύθηκε για δύο εβδομάδες στο περιφερειακό νοσοκομείο της Ρόδου .
Την Κυριακή 7 Απριλίου έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του σε πολύ μεγάλο βαθμό , την υγεία του αισθητά βελτιωμένη και την ψυχολογία του σε υψηλά επίπεδα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ρόδου.
Για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ο πρώην Δήμαρχος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα σε ειδικό κέντρο.
Τόσο ο Δήμαρχος Χατζής Χατζηευθυμίου όσο και η οικογένεια του θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου για την ιατρική περίθαλψη που του παρείχαν αυτό το διάστημα ,καθώς επίσης και όλους τους φίλους που τον επισκέφθηκαν και τους συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια τους αυτή και να ευχαριστήσουν επίσης τον απλό κόσμο για
το μεγάλο και ειλικρινές του ενδιαφέρον.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά στον Δήμαρχο ,σιδερένιος και καλή επάνοδο σύντομα στην αγαπημένη του Ρόδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου