Τοπικές Ειδήσεις

Σύλλογος Παστίδας ΚΑΜΑΡΙ: “Έφτασε ο κόμπος στο χτένι… Έχουμε ξεπεράσει τα όρια πλέον…”

Ενημέρωση – Προειδοποίηση

Αγαπητοί γονείς οφείλουμε να ενημερώσουμε και να προειδοποιήσουμε για κάποια πράγματα που γίνονται τα βράδια στους χώρους της εκκλησίας, του κοινοτικού γραφείου, του ιατρείου και του παλαιού σχολείου όπου στεγάζονται οι σύλλογοι του χωριού.
Επειδή πιστεύουμε ότι όλα ξεκινάνε από τους γονείς και την οικογένεια θα σας παρακαλούσαμε να μιλήσετε στα παιδιά σας.
Κάθε βράδυ στους χώρους που προαναφέραμε, που σημειωτέον εκτός από τους ηλικιωμένους των γύρω σπιτιών πάνε και πολλά μικρά παιδιά στα διάφορα τμήματα που λειτουργούν οι σύλλογοι, γίνονται διάφοροι βανδαλισμοί ξένων περιουσιών, του Ιερού χώρου της εκκλησίας και ασεβής χειρονομίες προς τους ηλικιωμένους.
Έχουμε προσπαθήσει με καλό τρόπο να εξηγήσουμε στα παιδιά για τους διάφορους βανδαλισμούς και την ασέβεια προς τον Ιερό χώρο και τους ανθρώπους αλλά δεν καταφέραμε τίποτα.
Δεν μπορεί στο χώρο που έρχονται παιδιά για μαθήματα στους συλλόγους ή κάποιες οικογένειες με τα παιδάκια τους για βόλτα, να βρίσκονται σπασμένα γυάλινα μπουκάλια, σύριγγες, προφυλακτικά και διάφορες βωμολοχίες γραμμένες στους τοίχους.
Κατόπιν μαρτυριών γίνονται και ερωτικές πράξεις χωρίς κανένα σεβασμό στο χώρο και τους ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν να βρίζουν και να απειλούν τους κατοίκους των γύρω σπιτιών, όταν πάνε να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις πράξεις. Μπαίνουν στον Ιερό χώρο της εκκλησίας και του υπόλοιπου συγκροτήματος με τα μηχανάκια και τον καταστρέφουν.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μπορούμε να αναφέρουμε ακόμα αλλά αυτά πιστεύουμε είναι ήδη αρκετά, για να σας θέσουμε των ευθυνών σας.
Φυσικά δεν αφορά όλα τα παιδιά του χωριού, αλλά αναφερόμαστε σε όλους τους γονείς για να έχουν γνώση των πραγμάτων και να προσέχουν στο εγγύς μέλλον.
Επειδή οι ενέργειες της αστυνομίας και της κοινότητας δεν έπιασαν τόπο και επειδή εμείς σαν σύλλογος που έχουμε υπογράψει χρησιδανειο με την Μητρόπολη για την παραχώρηση του χώρου για τα επόμενα χρόνια, είμαστε αποφασισμένοι να δράσουμε δυναμικά για να προστατέψουμε των χώρο μας και παράλληλα έχοντας ηθική υποχρέωση να προστατέψουμε και τον Ιερό χώρο της εκκλησίας, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για τελευταία φορά. Ήδη ξέρουμε αρκετά ονόματα και με αποδείξεις για να προχωρήσουμε σε μηνύσεις και στον εισαγγελέα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πήραμε αυτή την απόφαση για ενημέρωση και προειδοποίηση γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου εδώ και πολλά χρόνια και νομίζουμε ότι είναι σωστό να ενημερώσουμε πρώτα τους γονείς και τις οικογένειές της Παστίδας και μετά να προβούμε σε ενέργειες.
Σας κάνουμε γνωστό ότι αυτή η ενημέρωση  προειδοποίηση θα κατατεθεί παντού σε όλους τους φορείς.
Επιτέλους κάντε κάτι και προστατέψτε τον χώρο που ζείτε!!!

Με υπευθυνότητα και σεβασμό
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του πολιτιστικού

Συλλόγου Παστίδας ΚΑΜΑΡΙ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου