Αθλητικά

Σήμερα το Rodos Sprint

Ο πρώτος αγώνας τριάθλου της χρονιάς θα διεξαχθεί σήμερα στην πόλη μας, με διοργανωτή τον Απόλλωνα Ρόδου και με την ονομασία Rodos Sprint.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει και τα τρία αθλήματα, σε συνολική απόσταση 25,750Km και θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Eνυδρείου. Η διαδρομή των 25,750Km αποτελείται από 750m Κολύμπι 20km Ποδηλασία και 20km τρέξιμο.

Η διαδρομή του αγώνα: Εκκίνηση στο χώρο κάτω από το Ενυδρείο. Οι αθλητές θα κολυμπήσουν για 750m  στην παραλία κοντά στο Ενυδρείο. Εν συνεχεία μετά την ζώνη αλλαγής θα κάνουν ποδήλατο για δύο γύρους σε μια διαδρομή 10km που εκτείνεται από το Ενυδρείο μέχρι την Φανερωμένη  περνώντας από τις περιοχές Ψαροπούλα, Κάτω Πέτρες, και Κριτικά. Μετά την ολοκλήρωση των 20km ποδηλασίας θα ακολουθήσει τρέξιμο 5km αποτελούμενο από 2 γύρους των 2.5km από το Ενυδρείο μέχρι τις Κάτω Πέτρες και επιστροφή για τον τερματισμό της αθλητικής εκδήλωσης, στο Ενυδρείο.

Φέτος θα υπάρχει μια προσπάθεια για διοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης δύο αθλημάτων για τα παιδιά. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει 1km Ποδηλασία και 500m τρέξιμο, με το κράνος να είναι απαραίτητο για την ποδηλασία.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 10:30. Ώρα προσέλευσης για τους αθλητές 08:30-09:30. Για τα παιδιά η εκκίνηση έχει ορισθεί στις 09:30.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής Λαϊκού Αγώνα Τριάθλου που περιλαμβάνει και το αγώνισμα της ποδηλασίας και ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα στην πόλη Ρόδου, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων ως εξής:

Από ώρες 09,15’ έως 12,30’, στις οδούς Κω – Καλύμνου

Από ώρες 10,30’ έως 12,30’, στις οδούς Γ. Παπανικολάου (από τη συμβολή της με την Ακτή Μιαούλη έως τη συμβολή της με την Ηρώων Πολυτεχνείου), Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κανάρη και επί της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καμείρου από 1ο μέχρι το 3ο χιλιόμετρο της.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακείμενων οδών. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου