Αθλητικά

100 παρά ένας στο τοπικό ΜΤΒ

Το πρώτο της τοπικό πρωτάθλημα για το 2015 διοργανώνει σήμερα η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου. Πρόκειται για το Τοπικό Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ), που θα γίνει στον Άγιο Σουλά και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και στο οποίο θα συμμετάσχουν 99 αθλητές από τα σωματεία Διαγόρας, Άθλος, Ροδήλιος, Έλαφος, Μεσόγειος και Π.Ο. Κω.

Οι κατηγορίες του αγώνα:

-Μίνι μικρά , Μίνι μεγάλα , Παμπαίδες , Παγκορασίδες

(Μήκος διαδρομής 1,2 χλμ. τύπου σιρκουί) .

Μίνι μικρά 0:20 ΄ μίνι μεγάλα 0:30΄ , Παμπαίδες 0:45 ΄, Παγκορασίδες 0:45΄

-Παίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες , Γυναίκες, Εφηβοι, Ανδρες, Μάστερ

(Μήκος διαδρομής 2 χλμ. τύπου σιρκουί) .

Παίδες 0:50΄, Κορασίδες 0:50 , Νεάνιδες 0:60΄, Γυναίκες 1:15΄, Έφηβοι  0:60΄, Άνδρες 1:30΄, Μάστερ 1:15΄

Ο αγώνας θα ξεκινήσει με πρώτη την κατηγορία Μίνι μικρά. Οι εκκινήσεις των επομένων κατηγοριών, μετά τον τερματισμό κάθε κατηγορίας. Προσέλευση αθλητών μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες των σωματείων της Τ.Ε.Δ., η οποία ουδεμία  ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες Μ.Τ.Β . Όλοι οι ποδηλάτες που θα κλείνονται στροφή θα κατατάσσονται στα αποτελέσματα ως αθλητές που τερμάτισαν, με σειρά τερματισμού, ανάλογα με τους γύρους που κάλυψαν. Ουδεμία άλλη συμμετοχή πέραν της προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτή.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα .

Βραβεύσεις

Ο 1ος νικητής χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα

Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα

Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

Ο 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου