ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Meteo: Στη Ρόδο το μεγαλύτερο ύψος βροχής το τελευταίο 24ωρο, με 96 mm!

Νατάσα Παμπρή 1 λεπτό ανάγνωση
WEB_daily_rain_0712

Στη Ρόδο κατα­γρά­φηκε το τελευ­ταίο 24ωρο το μεγα­λύ­τερο ύψος βροχής σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις κατα­γρα­φές στο δίκτυο αυτό­μα­των μετε­ω­ρο­λο­γι­κών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστε­ρο­σκο­πείου Αθηνών το μεγα­λύ­τερο ύψος βροχής έως τις 09:00 του Σαβ­βά­του 07/12 έχει σημειω­θεί στο μετε­ω­ρο­λο­γικό σταθμό στη Ρόδο με 96 mm.

Όπως επι­σή­μανε στην ανάρ­τησή του σήμερα το πρωί ο Περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζη­μάρ­κος, “ήταν δύσκολη και η χθεσινή νύκτα για την Ρόδο. Η βρο­χό­πτωση πολύ έντονη και συνεχής και αυτή την φορά σε όλο το νησί και όχι μόνο στο Βόρειο και Βορειο­δυ­τικό τμήμα του”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.