ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο.Κεφαλογιάννη: Σοβαρές επιφυλάξεις για την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά συντάσσεται “στη γραμμή ευθύνης”…

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κεφαλογιάννη

“Σο­βα­ρές επι­φυ­λά­ξεις” για την απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα της αύ­ξη­σης του ΦΠΑ στη δια­μο­νή εξέ­φρα­σε η υπουρ­γός Του­ρι­σμού Ολγα Κε­φα­λο­γιάν­νη, μι­λώ­ντας σή­με­ρα στη Βουλή στη συ­ζή­τη­ση για την ψή­φι­ση του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού.

Ωστό­σο, τό­νι­σε ότι αντι­λαμ­βά­νε­ται “την κρι­σι­μό­τη­τα των στιγ­μών” και συ­ντάσ­σε­ται “στη γραμ­μή της ευ­θύ­νης”.

Είμαι σε διαρ­κή επαφή με όλους τους φο­ρείς του του­ρι­σμού, το Ξε­νο­δο­χεια­κό Επι­με­λη­τή­ριο Ελ­λά­δας και τον ΣΕΤΕ. Πολύ σύ­ντο­μα, αν χρεια­στεί τε­λι­κά, θα εί­μα­στε σε θέση να εκ­φρά­σου­με συ­γκε­κρι­μέ­νη στρα­τη­γι­κή για την απορ­ρό­φη­ση των κρα­δα­σμών που θα προ­κύ­ψουν”, υπο­γράμ­μι­σε η κυρία Κε­φα­λο­γιάν­νη.

Η υπουρ­γός Του­ρι­σμού είπε ακόμη ότι είναι κα­τα­τε­θει­μέ­να επεν­δυ­τι­κά σχέ­δια ύψους 4 δισ.ευρώ στον του­ρι­σμό, εκ­φρά­ζο­ντας την εκτί­μη­ση ότι το 2015 μπο­ρεί να απο­δει­χθεί έτος επεν­δύ­σε­ων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.