Τοπικές Ειδήσεις

Σεμινάριο με θέμαι: «Γονείς και παιδιά: Διαμορφώνοντας κοινούς τόπους μεγαλώματος στην οικογένεια».

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας περιφερειακής Ενότητας Ρόδου «Δίοδος», στο πλαίσιο της Θεματικής Ενότητας των προγραμμάτων του, που για τη φετινή χρονιά έχει τον τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες μέσα μας και γύρω μας», οργανώνει βιωματικό σεμινάριο σε γονείς με παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο.

Θέμα του σεμιναρίου είναι: «Γονείς και παιδιά: Διαμορφώνοντας κοινούς τόπους μεγαλώματος στην οικογένεια».

Στόχος είναι η επεξεργασία θεμάτων που αφορούν στο ρόλο του γονέα στο Σήμερα και πώς η διαδικασία μεγαλώματος ενός παιδιού από δύσκολη, γίνεται η ευκαιρία για ωρίμανση και εξέλιξη και των δύο πλευρών (γονέα και παιδιού).

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 3 δίωρες, σε δεκαπενθήμερη βάση, συναντήσεις με ημερομηνία έναρξης την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και θα υλοποιείται πρωινές ώρες από 10.30-12.30 στο χώρο της «Διόδου» ( Ερυθρού Σταυρού 37).

Εξαιτίας του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες δε θα ξεπερνούν τα 20 άτομα. Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στο τηλέφωνο 2241077205 ή στο diod187@#otenet.gr

Υπεύθυνη υλοποίησης είναι η Σωτηρία Κρητικού, Κοινωνική Λειτουργός – Στέλεχος πρόληψης της «Διόδου».

Όλα τα προγράμματα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου