Αθλητικά

Διήμερο του ζίου ζίτσου στην Ιαλυσό

Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου θα διοργανώσει το Κύπελλο Νοτιοανατολικού Αιγαίου 2017  στο FIGHTING SYSTEM (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) στο DUO SYSTEM (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ)  στο NE–WAZA SYSTEM (ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ) και το  6o Προ-Παιδικό  Σεμινάριο 2017,  το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιαλυσού. Οι λεπτομέρειες του πρωταθλήματος:

Ώρα έναρξης του πρωταθλήματος ορίζεται η 09:00 π.μ.

Όλες οι απονομές θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ισχύουν οι κατηγορίες των αθλητών & αθλητριών και οι κανονισμοί , όπως αυτοί καταγράφονται στο βιβλίο κανονισμών αγώνων και διαιτησίας της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

H συμμετοχή στους αγώνες είναι 11 ευρώ ανά αθλητή/τρια

Πληροφορίες : ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ   6944-593059

Σύμφωνα με το εγκεκριμένο οργανοπρόγραμμα  της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ. και κατόπιν πρότασης της τοπικής επιτροπής Ν.-Α. Αιγαίου, διοργανώνονται εξετάσεις  για την απόκτηση μαύρης ζώνης  1 dan καθώς και μαύρης ζώνης (junior) .

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο προπονητήριο του Α.Σ Φιλέρημος Ιαλυσού Ρόδου.

Πληροφορίες κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ  6944 -593059

Ημερομηνία εξετάσεων  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ώρα  έναρξης  17.30

Οι δηλώσεις των υποψηφίων προς εξέταση θα υποβληθούν από τους εκπαιδευτές των συλλόγων, οι οποίοι θα πιστοποιούν και την καταλληλότητα τους για την συμμετοχή στις εξετάσεις, κατά την προσέλευση τους.

Εξάλλου, η ομοσπονδία θα διοργανώσει σεμινάριο γραμματείας-διαιτησίας την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου με σκοπό την επιμόρφωση παλαιών και την ανάδειξη νέων στελεχών για τις γραμματείες αγώνων και την διαιτησία του αθλήματος.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ FIGHTING –DUO – NE–WAZA SYSTEM

ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο προπονητήριο του Α.Σ. Φιλέρημος Ιαλυσού Ρόδου

Ημερομηνία σεμιναρίου  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ώρα  έναρξης  17.30

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα υποβληθούν κατά την έναρξη των σεμιναρίων.

Πληροφορίες κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΗΛ.6944-593059.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου