Ειδήσεις

Το “Save an angel” στο πλευρό του Μανώλη Σπυράκη

Σε έκτακτη συνεδρίασή του Δ.Σ. του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Save an angel”, αποφασίστηκε να καλυφθούν τα πρώτα 7.000 ευρώ που απαιτούνται για την θεραπεία του μαθητή του Γυμνασίου Μανλωλη Σπυράκη, που πάσχει από πάσχει από νευροενδοκρινή όγκο (σπάνια περίπτωση καρκίνου) και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Η διεύθυνση του Βενετόκλειου Γυμνασίου Ρόδου, στο οποίο φοιτά ο νεαρός Μανώλης, είχε απευθύνει έκκληση στην οποία ανέφερε τα εξής:«Ο Σπυράκης Μανώλης, μαθητής του σχολείου μας, πάσχει από νευροενδοκρινή όγκο (σπάνια περίπτωση καρκίνου) και από τις 2/2/16 υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στο ογκολογικό τμήμα του “Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”. Μετά από ένα χρόνο θεραπείας, τώρα χρειάζεται μια εξειδικευμένη ακτινοθεραπεία που γίνεται μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και το κόστος της υπολογίζεται στα 7.000€. Παρακαλούμε όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια γιατί έχει άμεση ανάγκη.
Λογαριασμός κατάθεσης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 461/709698-47
ΝΟΥΧΑΪ ΤΑΤΙΑΝΑ – ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ». Οπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του “Save an angel”,  το ποσό θα καλυφθεί εξολοκλήρου από τον Οργανισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου