Πολιτιστικά

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου των Φανών, 24.09.2022 – Θερμές ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά:

– Τους πολυάριθμούς Χορηγούς (όπως Δόμηση Ρόδου, Μάρμαρα, Διακοσμήσεις Καβάσιλα, Λάμπρος-Μεταφορική, Φαρμακαποθήκη Γ. Τσ. Φρόνα ) και Δωρητές, πολλοί από το Χωριό μας Φάνες, αλλά και από την Ρόδο γενικά.

– Όλους όσους συνέβαλαν στον σχεδιασμό και την ανοικοδόμηση του μνημείου, ιδιαίτερα, τον αρχιτέκτονα Ernst Hoffman, την Πολιτικό Μηχανικό Μαρία Β. Κυριατσούλη και τον Εργοδηγό Χρήστο Ε. Θεοδοσίου

– Το ξενοδοχείο στις Φάνες, All Senses Nautica Blue που διέθεσε τα καθίσματα και πρόσφερε το μπουφέ, την βραδιά των αποκαλυπτηρίων.

– Τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Φανών ο «Πρόδρομος» και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του, Μανώλη Γκουσιόπουλο, για την προσφορά του στην προετοιμασία και διεξαγωγή της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων.

– Τον Prof. Dr. Vincent Gabrielsen, για την δημοσίευση της επιγραφής σε διεθνές αρχαιολογικό περιοδικό (TYCHE) και την εντυπωσιακή πολύ καλή ομιλία του στα ελληνικά.

– Τις δύο τοπικές εφημερίδες της Ρόδου, «Δημοκρατική» και «Ροδιακή», την ιστοσελίδα ΡΟΔΟΣυλλέκτης και το ηλεκτρονικό περιοδικό «Λωτός».

– Όλους όσους συνέβαλαν για την αδειοδότηση του μνημείου και ιδιαίτερα όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φανών και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Λ. Νικολίτση.

– Την πρόεδρο του Αρχιτεκτονικού Συμβουλίου Ρόδου κα Ευαγγελία Μανωλά.

– Την «Μεταξοτυπική» Ρόδου του κ. Β. Βαγιανάκη.

– Την Αρχαιολογική Υπηρεσία Ρόδου και όλους τους Αρχαιολόγους με τους οποίους στενά συνεργαστήκαμε από το 2007 μέχρι το 2018.

– Τον Δρ. Αναστάσιο Π. Χαμουζά για την προσφορά του στην προετοιμασία και ως συντονιστή της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων, με έργο και λόγο.

– Τέλος όλους όσους συνέβαλαν στην τόσο μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ρόδος, 06.10.2022

Dr.-Ing. Απόστολος Κυριατσούλης Δρ. Νικόλαος Τσ. Φρόνας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου