Αθλητικά

Κολύμβηση: Πέντε σύλλογοι στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α.

Πέντε σύλλογοι της Δωδεκανήσου, που ανήκουν στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αιτήθηκαν την ένταξή τους στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου να αποκτήσουν την ειδική αθλητική αναγνώριση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», πρόκειται για τους εξής συλλόγους: Αθλητικός Σύλλογος, Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, Πιγκουίνοι Κολυμβητική Ακαδημία Ρόδου, Ροδίων Άθλησις, Υγρός Στίβος Ρόδου και Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου.
Από εκεί πέρα, μόνο οι συγκεκριμένοι σύλλογοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας, αλλά και αγώνες των οικείων ενώσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κ.Ο.Ε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συμμετοχή σε αγώνες, μόνο με ειδική αθλητική αναγνώριση του σωματείου, σύμφωνα με την Γ.Γ.Α.
Με κοινοποίηση προς όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α., με έγγραφο της γνωστοποιεί ότι “για τη συμμετοχή αθλητικών σωματείων σε Πανελλήνιους αγώνες και πρωταθλήματα ή τελικές φάσεις Πανελληνίων αγώνων των οικείων ενώσεων ή Ομοσπονδιών, απαιτείται να διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση”.
Το έγγραφο, υπογράφει ο προϊστάμενο της διεύθυνσης της Γ.Γ.Α. κ. Βασίλης Κάκκος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου