Ειδήσεις

“Δεν θα καταργηθεί κανένα τμήμα των ΕΠ.Α.Λ. εντός των ορίων του Δήμου Ρόδου”

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου στη Νέα Αγορά, Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Στη συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Στέργος Παρδαλός, μετείχαν: ο Πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου κ. Ανδρέας Μαρίνος, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Ρόδου κ. Θεοδώρα Τσιμπούρη, ο εκπρόσωπος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Ιωάννης Ντελλάκης και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων των μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Ενιαίων Λυκείων και ΕΠ.Α.Λ. του Δήμου Ρόδου κ. Χρυσοβαλάντης Κούτελλος.
Στη συνεδρίαση, εκτός των μελών, παρέστη με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Στέργου Παρδαλού και ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλειος Καραγιάννης.
Με την ευκαιρία αυτή συζητήθηκαν πέραν της ημερησίας διάταξης και θέματα Παιδείας, γενικότερου ενδιαφέροντος που αφορούν ιδιαίτερα και την περιοχή μας. Ο κ. Καραγιάννης αφού ενημέρωσε τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, διαβεβαίωσε πως παρά τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν το τελευταίο διάστημα, για το σχολικό έτος 2016-2017 δεν θα καταργηθεί κανένα τμήμα των ΕΠ.Α.Λ. εντός των ορίων του Δήμου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου