ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπ. Άμυνας: Ψευδής και ύποπτη η δήθεν πληροφορία πως τουρκικό drone περιήλθε στην κατοχή Ελλήνων στρατιωτικών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
drone
Μέγεθος γραμμάτων

«Η δήθεν πλη­ρο­φο­ρία που ανα­φέ­ρει πως τουρ­κι­κό Μη Επαν­δρω­μέ­νο Αε­ρο­σκά­φος (UAV) πε­ρι­ήλ­θε στην κα­το­χή Ελ­λή­νων στρα­τιω­τι­κών στη Λιβύη κατά το έτος 2020 στε­ρεί­ται σο­βα­ρό­τη­τος, είναι ψευ­δής και ύπο­πτη», υπο­γραμ­μί­ζει σε ανα­κοί­νω­σή του το υπουρ­γείο Εθνι­κής Άμυ­νας, το­νί­ζο­ντας πως «επι­φυ­λάσ­σε­ται πα­ντός νο­μί­μου δι­καιώ­μα­τός του όσον αφορά στη δια­σπο­ρά ψευ­δών ει­δή­σε­ων με αρ­νη­τι­κό αντί­κτυ­πο στην Εθνι­κή Άμυνα και Ασφά­λεια».

Η ανα­κοί­νω­ση του υπουρ­γεί­ου Εθνι­κής Άμυ­νας:

«Από το Υπουρ­γείο Εθνι­κής Αμύ­νης διευ­κρι­νί­ζε­ται ότι η δήθεν πλη­ρο­φο­ρία που ανα­φέ­ρει πως τουρ­κι­κό Μη Επαν­δρω­μέ­νο Αε­ρο­σκά­φος (UAV) πε­ρι­ήλ­θε στην κα­το­χή Ελ­λή­νων στρα­τιω­τι­κών στη Λιβύη κατά το έτος 2020 στε­ρεί­ται σο­βα­ρό­τη­τος, είναι ψευ­δής και ύπο­πτη.

Το Υπουρ­γείο Εθνι­κής Αμύ­νης επι­φυ­λάσ­σε­ται πα­ντός νο­μί­μου δι­καιώ­μα­τός του όσον αφορά στη δια­σπο­ρά ψευ­δών ει­δή­σε­ων με αρ­νη­τι­κό αντί­κτυ­πο στην Εθνι­κή Άμυνα και Ασφά­λεια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.