• Ανακοίνωση για το περιστατικό ανάμεσα στους δύο άνδρες, εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού και τοπικού ηλεκτρονικού Τύπου, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο Αρχαγγέλου, ανάμεσα στον Α.Σ. Ρόδος και την ΑΕΡΑ, προκλήθηκε ένα λυπηρό περιστατικό που δεν τιμά κανέναν.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γενικός αρχηγός του Α.Σ. Ρόδος Νικήτας Μαλλιάκας διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον Αργεντινό μέσο Λούκας Γκαρσία που αποκτήθηκε στην θερινή μετεγγραφική περίοδο (ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι λόγω τραυματισμού), όμως η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά.
Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να πέταξε ένα μπουκάλι με νερό προς τον γενικό αρχηγό, αλλά και πάλι η κατάσταση δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς ο Μαλλιάκας φέρεται να γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, με τον οποίο πιάστηκαν στην συνέχεια στα χέρια!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Λούκας Γκαρσία ενημέρωσε τόσο τον εκπρόσωπό του, όσο και ανθρώπους του ΠΣΑΠ, εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του γενικού αρχηγού της ομάδας του, κάτι που αν γίνει πράξη, θα βάλει σε μπελάδες και το σωματείο.
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» τοποθετήθηκαν για το περιστατικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει πως το ζήτημα μιας προσωπικής διαμάχης που φυσικά δεν εμπίπτει σε διαδικασίες βίας αφού επρόκειτο για έξω από τα αθλητικά δεδομένα και εκτός αγωνιστικών χώρων, λύθηκε άμεσα με παρέμβαση της διοίκησης.
Η Ρόδος προχωρά όσο περισσότερο ενωμένη και αποφασισμένη χωρίς ταραχοποιούς.
Την Ρόδο την ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός και οι ποδοσφαιριστές της είναι επιλεγμένοι με κριτήρια πρωταθλητών. Ήδη προετοιμάζουμε την πρώτη έξοδο στην Κω για τον φιλικό αγώνα με τον Α.Ο Πυλίου και όλα γίνονται με βάση τον προγραμματισμό των τεχνικών και διοικητικών μας παραγόντων».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς το Α.Τ. Αρχαγγέλου κινήθηκε αυτεπάγγελτα σύμφωνα με το Νόμο περί αθλητικής βίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ