Καθ’ όλα θετικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του Φοίβου, έτσι όπως το παρουσίασε στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ευκλή. Ο Μιχάλης Πολιάς είδε τους ποδοσφαιριστές του «ντύνουν» το υπέρ τους 4-1 με μία καλή εμφάνιση, η οποία τον έπεισε για τον σωστό προσανατολισμό της ομάδας και για την ομαλή εξέλιξη της προετοιμασίας της.
Επιπλέον, ο τεχνικός των Κρεμαστενών υποδέχθηκε, με εμφανή ανακούφιση, τα καλά νέα για τον Τάσο Κιοσέογλου, ο οποίος έμεινε για λίγες μέρες εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
Η συμμετοχή του πολύπειρου μέσου στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Ευκλή ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τα απολύτως καθησυχαστικό αποτέλεσμα της εξέτασης, στην οποία υποβλήθηκε.
Επισημοποίησε τρεις μετεγγραφές
Εν τω μεταξύ, στο δυναμικό του Φοίβου ανήκουν πλέον και επισήμως, ο επιθετικός Μάριος Μπαϊρακτάρης, ο νεαρός μέσος Αντώνης Διακογεωρίου και ο τερματοφύλακας Γιώργος Μήλιος.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει με τους Κρεμαστενούς εδώ και καιρό, συμμετείχαν στις προπονήσεις και απλά περίμεναν να καταθέσουν τα δελτία τους, προκειμένου να δώσουν στη διοίκηση τη δυνατότητα να ανακοινώσει την απόκτησή τους
Ευχές στον «χαζομπαμπά» αρχηγό
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Ορφανίδης, καθώς η σύζυγός του Ισαβέλλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι.
Τα μέλη της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον αρχηγό της ομάδας και στη σύζυγό του να τους ζήσει η μικρή και να την καμαρώσουν όπως το επιθυμούν.
Το πρόγραμμα της ακαδημίας
Το πρόγραμμα προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων για την τρέχουσα εβδομάδα ανακοίνωσε η διοίκηση του Φοίβου, με την υποσημείωση πως ενδέχεται να είναι και το οριστικό για όλη τη σεζόν, με μία διαφοροποίηση στις ώρες έναρξης (μισή ώρα νωρίτερα) από την επόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά:
Κ-8 Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 18.30
Κ-10 Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη στις 18.30
Κ-12 Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 18.30
Κ-14 Β Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη στις 18.30
Κ-14 Α Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 19.30
Κ-16 Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη στις 19.30
Στο τμήμα Κ-16 οι προπονήσεις θα γίνονται ανάλογα με την ημέρα του αγώνα και σε συνεννόηση του προπονητή με τα παιδιά.
Το τμήμα Κ-8 για αυτό το διάστημα θα έχει και παιδιά του Κ-6 και αργότερα το τμήμα Κ-6 θα κάνει μόνο του.
Η μοναδική αλλαγή στο πρόγραμμα θα γίνει μόνο όταν ένα τμήμα ”σπάσει” σε 2 τμήματα λόγω πολλών παιδιών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ