Ρεπορτάζ

EΛ.TA: Τελειώνει η ταλαιπωρία των κατοίκων Κρεμαστής και Παραδεισίου

Πολλά παράπονα διατυπώνουν οι δημότες της Κρεμαστής και του Παραδεισίου λόγω της ταλαιπωρίας που υφίστανται τον τελευταίο μήνα μετά το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην δημοτική ενότητα Κρεμαστής.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κατάστημα έκλεισε με εντολή της κεντρικής διοίκησης, με συνέπεια να μην εξυπηρετούνται οι δημότες και οι κάτοικοι της Κρεμαστής και του Παραδεισίου.
Μάλιστα λειτουργεί μόνο κάθε Τετάρτη για να εξυπηρετήσει μόνον την πληρωμή λογαριασμών, ενώ οι δημότες διαμαρτύρονται έντονα αφού δεν λαμβάνουν την αλληλογραφία τους!
Ερωτηθείς για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Δράκος, δήλωσε στην «δημοκρατική» τα εξής:
«Μετά από σχετική απόφαση των ΕΛΤΑ, έκλεισε το κατάστημα στην Κρεμαστή. Υπήρχε ένας ταχυδρόμος που εξυπηρετούσε το κοινό αλλά απεσύρθη για λόγους υγείας. Ευτυχώς, βρέθηκε καινούργιος ο οποίος είναι από την Κρεμαστή και από την επόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετεί τους δημότες. Δηλαδή, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη θα μοιράζει την αλληλογραφία στην Κρεμαστή και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα πηγαίνει στο Παραδείσι. Να σημειωθεί ότι κάθε Τετάρτη το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κρεμαστή θα είναι ανοικτό για τους πολίτες που θέλουν να κάνουν τις συναλλαγές τους».
Η αναστάτωση δημιουργήθηκε καθώς κάθε Τετάρτη πήγαινε στην Κρεμαστή μία υπάλληλος από την Ιαλυσό και άνοιγε το κατάστημα με συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές και ο κόσμος να διαμαρτύρεται επειδή περίμενε πολλές ώρες μέσα στη ζέστη.
Ο κόσμος είχε αναστατωθεί επειδή δεν ελάμβανε την αλληλογραφία του για πάνω από ένα μήνα με αποτέλεσμα να ανησυχούν επειδή μπορούσαν να χαθούν ειδοποιήσεις, λογαριασμοί και άλλα έγγραφα που έπρεπε να παραδοθούν από τον ταχυδρόμο.
Όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλης Δράκος, το Τοπικό Συμβούλιο έχει λάβει σχετική απόφαση και ζήτησε την άμεση παρέμβαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για να δοθεί λύση και να προσληφθεί άμεσα ταχυδρόμος ενώ είχε προταθεί να ανοίξει προσωρινά το πνευματικό κέντρο στην Κρεμαστή για να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου