Την πρώτη του επαφή με τους γονείς των παιδιών, που αγωνιζόταν πέρσι στις ομάδες Κ 10 και Κ 12, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Διαγόρα, Αγαπητός Αμπελάς.
Μετά το καλωσόρισμά του, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του «γηραιού» παρουσίασε το πλάνο λειτουργίας και τη νέα φιλοσοφία της ακαδημίας. Επίσης, αναφέρθηκε στο τετράπτυχο, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο Διαγόρας τη νέα περίοδο, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Αθλητική παιδεία, σεβασμός, εκπαίδευση και εξέλιξη, είναι τα συστατικά που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας των «κυανέρυθρων» και θα καθοδηγήσουν τις κινήσεις τους, στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους.
Η συνάντηση έκλεισε με μία ενδιαφέρουσα, ζεστή και εποικοδομητική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αγαπητός Αμπελάς αντάλλαξε απόψεις με τους γονείς.
Υπενθυμίζεται, πως όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας δομής της ακαδημίας του Διαγόρα, ο τεχνικός διευθυντής της θα συναντάται με τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών μία φορά το μήνα, ενώ σε εβδομαδιαία βάση θα τα λέει από κοντά με τους προπονητές όλων των τμημάτων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ