Τοπικές Ειδήσεις

Αργότερα θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου Καρπάθου

Δεν θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου Καρπάθου στις 13 Αυγούστου από τον Πρωθυπουργό κ. Κυρ. Μητσοτάκη, όπως δήλωσε χθες στη «δ» ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων κ. Χρήστος Ροϊλός.

Η είδηση την οποίαν δημοσιοποίησε χθες η «δ», αν και δεν προερχόταν από «τυχαία» πηγή, διαψεύδεται αρμοδίως.
Τα εγκαίνια τοποθετούνται, μάλλον, για τον Σεπτέμβριο, όταν θα είναι όλα 100% έτοιμα και όταν θα έχει προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό. Αυτό είχε δηλώσει, άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης όταν είχε επισκεφθεί την Κάρπαθο.
Η αλήθεια είναι ότι στις 12 Αυγούστου, θα επισκεφθεί την Κάρπαθο ο υφ/ργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, συνοδεύομενος από τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ, προκειμένου να επιθεωρήσουν το νέο νοσοκομείο και να έχουν συνεργασία με τον δήμαρχο και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, για τους τρόπους και τις διαδικασίες μετάβασης από το Κέντρο Υγείας στο νέο νοσοκομείο, οι οποίες δεν είναι ούτε απλές, ούτε εύκολες.
Όταν, πάντως, μεταβεί στην Κάρπαθο για τα εγκαίνια ο Πρωθυπουργός, όλα θα πρέπει να λειτουργούν στην εντέλεια και αυτό είναι που θα επιδιώξουν στις 12 Αυγούστου οι κ.κ. Κοντοζαμάνης και Ροϊλός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου