Τοπικές Ειδήσεις

100% επιτυχία στις Εξετάσεις Αγγλικών Cambridge για τους μαθητές του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ για ακόμη μία σχολική χρονιά!

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές του Κολλεγίου Ρόδου για ακόμη μία χρονιά στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αγγλικών GAMBRIDGE YOUNG LEARNERS που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2020 όχι μόνο με 100% επιτυχία αλλά και με πολύ υψηλές βαθμολογίες!!! Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί, πως το Κολλέγιο Ρόδου είναι εάν όχι το μοναδικό, από τα πολύ λίγα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας μας που κατάφεραν να ολοκληρώσουν και να διεξάγουν τις πιστοποιήσεις αυτές. Αυτό οφείλεται όχι μόνο λόγω των εγκαταστάσεων που διαθέτει και των προϋποθέσεων που πληροί για να διεξαχθούν οι εξετάσεις, αλλά και ότι ακόμη και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που έζησε η χώρα, το Αγγλικό τμήμα του Κολλεγίου καθώς και οι μαθητές του κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να χαρίσουν για ακόμη μία χρονιά χαμόγελα και επιτυχίες στα παιδιά του!

Πολλά συγχαρητήρια στους

Επίπεδο STARTERS

METULLARI GABRIELLA

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΜΠΑΛΑΡ ΙΡΦΑΝ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΟΙΖΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΜΑΡΟΥΛΛΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΜΠΕΡΔΗ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΟΥΛΑ

ΜΠΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ

ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΣΥΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΕΡΙΔΗ ΒΙΒΙΑΝ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ

ΣΤΕΡΓΕΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επίπεδο MOVERS

ΜΠΑΚΑΛΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ

ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΖΩΤΑΛΗ ΝΕΦΕΛΗ

Επίπεδο FLYERS

ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΡΑΚΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

ΖΕΡΒΟΥ ΖΩΗ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΑ ΜΙΡΕΛΛΑ

ΚΟΥΦΟΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΡΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΦΙΑ

ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΦΥΡΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΕΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ

Η Διεύθυνση του Κολλεγίου συγχαίρει θερμά το Εκπαιδευτικό προσωπικό του Αγγλικού Τμήματος του Κολλεγίου καθώς και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αγγλικών και εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους γονείς για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση προς τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας.

Οι επιτυχίες των μαθητών αντικατοπτρίζουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του Σχολείου, τη σχολική προσπάθεια και στάση των μαθητών για τη γνώση καθώς και τις προσδοκίες των γονέων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου